Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Buffalo Bills testaa Dolphinsin pelottavan hyökkäyksen viikonloppuna: “Heidän pelaamisensa on lähes vallankumouksellista”

Mike McDaniel
AOP

Buffalo Bills ja Miami Dolphins kohtaavat viikonloppuna pelattavassa NFL:n huippukamppailussa. Billsin päävalmentaja, Scott McDermott ymmärtää tulevan haasteen laajuuden.

Buffalo Billsin päävalmentaja Sean McDermott myöntää, että joukkueella on edessään hurja haaste tulevana viikonloppuna Miami Dolphinsia vastaan. Miami teki viime viikonloppuna peräti 70 pistettä Denver Broncosia vastaan.

Bills isännöi Dolphinsia tulevana viikonloppuna ja McDermott on varuillaan vastustajan valmentajan Mike McDanielin toimivan pelisuunnitelman suhteen. McDaniel on onnistunut luomaan pelottavan hyökkäyksen, joka perustuu nopeuteen laitahyökkääjä Tyreek Hillin johdolla.

– Näyttää siltä, että he tekivät onnistuneita muutoksia ennen kauden alkua, eikö vain? Tua (Tagovailoa) heittää palloa erittäin hyvin. Heidän kuvionsa ja pelaamisensa on lähes vallankumouksellista, McDermott kertoo Daily Mirrorin mukaan.

– Valmentaja McDaniel on hyvin luova ja tekee paljon asioita saadakseen rikottua vastustajan puolustusmuodon.

Denver Broncos joutui sunnuntaina todistamaan Dolphinsin tehokkuutta lähietäisyydeltä. Tagovailoa lähetti pelin jälkeen omat terveisensä arvostelijoille.

– Kaikki ovat puhuneet siitä, että tarvitsemme sitä tai tätä hyökkäyspelaamiseemme. Tämä suoritus oli todellinen keskisormen näyttö kaikille niille ihmisille, jotka ovat arvostelleet pelaamistamme.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut