Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Uskomatonta tuuria! – NFL:n supertähti loukkaantui ikävästi

Los Angeles Chargersin Mike Williams loukkaantui
AOP

Amerikkalaisen jalkapallon pääsarjassa NFL:ssä on kaksi ottelua pelaamatta kolmatta peliviikkoa. Yksi NFL:n mestarisuosikeista on Los Angeles Chargers, joka onnistui ottamaan kolmannella viikolla kauden ensimmäisen voittonsa. Chargers haki tiukan taistelun jälkeen vierasvoiton Minnesota Vikingsista. Voitosta huolimatta Chargers koki todella kovan kolauksen miehistöönsä.

Brandon Staleyn valmentama Los Angeles Chargers avasi voittotilinsä tämän kauden NFL:n runkosarjassa. Chargers kaatoi Minnesota Vikingsin vieraskentällä 28-24 -lukemin ja aiheutti Vikingsille jo kauden kolmannen tappion. Kummallakaan joukkueella ei ennen kolmatta peliviikkoa ollut yhtään voittoa alla.

Chargersin ykköstähti voitossa oli tähtipelinrakentaja Justin Herbert. Herbert heitti ottelussa hurjat 405 jaardia ja yhteensä kolme touchdownia ilman syötönkatkoja.

Joukkueen ykköslaitahyökkääjä Keenan Allen pääsi nauttimaan isosti Herbertin tarjoiluista, sillä kokenut Allen keräsi ottelussa 18 koppia ja yhteensä 218 jaardia. Allen heitti ottelussa myös touchdownin upean pelin myötä Mike Williamsille, joka otti ottelussa seitsemän koppia ja eteni yhteensä 121 jaardia.

Ottelun lopussa Chargers kuitenkin sai kovan takaiskun, kun nimenomaan Williams loukkaantui todella harmittoman näköisessä tilanteessa. Williams vietiin autolla kentältä pois polveaan pidellen. Tuoreimmat tiedot kertovat, että urallaan runsaista loukkaantumisista kärsinyt tähtipelaaja tuhosi polvensa niin pahasti, että loppukausi on taputeltu.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut