Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Hurjaa tykitystä! – NFL:n supertähden tehoilta valui karusti hukkaan

Las Vegas Raidersin Davante Adams.
AOP

Amerikkalaisen jalkapallon pääsarjassa NFL:ssä on kolmas otteluviikko kahta ottelua vaille valmis. Varhain maanantaiaamuna pelattiin kierroksen 14. ottelu päätökseen, kun Las Vegas Raiders isännöi AFC konferenssin huippuottelussa Pittsburgh Steelersiä. Ottelussa kotijoukkueen supertähti vietti hurjaa iltaa tilastollisesti, mutta se valui lopulta hukkaan.

Mike Tomlinin valmentama Pittsburgh Steelers haki kasinokaupungista äärimmäisen maukkaan voiton. Steelers kaatoi Las Vegas Raidersin 23-18 -lukemin tekemällä ottelussa vain kaksi touchdownia.

Steelersiltä touchdowneissa onnistuivat laitahyökkääjä Calvin Austin ja sisempi laitahyökkääjä Pat Freiermuth. Austin nappasi ensimmäisellä jaksolla pelinrakentaja Kenny Pickettin pitkän heiton kiinni ja viimeisteli 72 jaardisen maalin.

Sisempänä laitahyökkääjänä pelaava Freiermuth sai ottelussa yhteensä neljä heittoa ja koppasi näistä kolme. 41 jaardia ottelussa kerännyt reilu satakiloinen jässikkä viimeisteli voiton kannalta merkittävän touchdownin kolmannen neljänneksen lopulla ja vei vieraat 23-7 -johtoon.

Raiders aloitti ja lopetti ottelun vahvasti. Pelinrakentaja Jimmy Garoppolo löysi ottelussa kahdesti touchdownin merkeissä tähtilaitahyökkääjä Davante Adamsin, joka onnistui touchdonin teossa ensimmäisellä sekä neljännellä neljänneksellä. Adams vei kotijoukkueen 6-0 johtoon 32 jaardin maalilla. Adams onnistui koppaamaan toisen touchdownin, kun ottelua oli vajaat kuusi minuuttia jäljellä.

Adams keräsi ottelussa yhteensä 13 heittoa 20 yrityksestä. Jaardeja supertähdelle kertyi 172 kappaletta.

Raidersin Garoppolo heitti ottelussa 324 jaardia ja kolme syötönkatkoa. Steelersin Pickett heitti vain 235 jaardia, mutta tämän syöttöä ei kertaakaan katkaistu.

Kolmen otteluviikon jälkeen Steelers on voittanut kaksi ottelua, kun taas Raidersilla on vasta yksi voitto taskussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut