Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Detroit Lionsilta mykistävä esitys! – NFL:n neljäs peliviikko vauhtiin murskavoitolla

Jared Goffin ja David Montgomeryn Detroit Lions kaatoi Green Bay Packersin.
AOP

Amerikkalaisen jalkapallon NFL:ssä käynnistyi neljäs peliviikko. Neljäs peliviikko käynnistyi NFC:n pohjoisen divisioonan huippuottelulla, kun kaksi kahden voiton joukkuetta kohtasivat toisensa. Detroit Lions oli liian kova pala purtavaksi viime viikolla hienon voiton kotinurmellaan ottaneelle Green Bay Packersille.

Dan Campbellin valmentama Detroit Lions nappasi NFL:ssä jo kolmannen voiton neljään otteluun. Lions kaatoi legendaarisella Lambeau Fieldillä Green Bay Packersin tylysti 34-20 -lukemin. Ottelu oli käytännössä valmis jo ensimmäisen puoliajan jälkeen, kun Lions johti ottelua 27-3 -lukemin.

Lionsin ase ottelussa oli vahva juoksupeli. David Montgomery keräsi ottelussa kolme touchdownia ja 121 juostua jaardia 32 kannolla. Montgomery otti ottelussa myös kaksi koppia ja eteni näillä 20 jaardia.

Heittopelissä pelinrakentaja Jared Goffin ykköskohde oli ykköslaitahyökkääjä Amon-Ra St. Brown. Goff heitti St. Brownille yhteensä seitsemän kertaa ja näistä laitahyökkääjä otti viisi koppia. St. Brown teki Lionsille ottelun ensimmäisen touchdownin ensimmäisellä neljänneksellä hienon 24 jaardin kopin päätteeksi.

Jaardeja St. Brownille kertyi yhteensä 56 mikä on koko kauden heikoin lukema. Tulokashyökkääjä Sam LaPorta keräsi ottelussa jälleen neljä koppia ja eteni 56 jaardia. Merkittävin eli 35 jaardin eteneminen nähtiin ensimmäisellä neljänneksellä ennen St. Brownin tekemää touchdownia.

Pelinrakentaja Goff onnistui 19 heitossa 28’sta yrityksestä ja keräsi 210 jaardia. Goff heitti ensimmäisellä neljänneksellä syötönkatkon, jonka jälkeen Packers ei saanut pelaajasta enää otetta.

Lionsin juoksu- ja juoksupuolustus oli merkittävin tekijä ottelun lopputuloksen suhteen. Juosten Packers eteni ottelussa vain 27 jaardia. Pelinrakentaja Jordan Love heitti ottelussa 246 jaardia ja yhden touchdownin. Touchdownin kohde oli kauden ensimmäisen ottelunsa pelannut Christian Watson, joka otti kaksi koppia ja eteni yhteensä 25 jaardia. Heittopelissä Romeo Doubs oli toista viikkoa putkeen Loven ykköskohde yhdeksällä kopilla 95 jaardilla

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut