Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

NFL-tähden syöksykierre jatkuu – Raidersin pelaaja vietiin telkien taakse

NFL
Unsplash

Las Vegas Raidersin puolustuksen linjamies, Chandler Jones on pidätetty. Kuuluisan UFC-tähden, Jon Jonesin veli, Chandler on lähteiden mukaan rikkonut hänelle määrättyä lähestymiskieltoa.

NFL-puolustaja Chandler Jones, joka on tällä hetkellä Las Vegas Raidersin sopimuspelaaja, pidätettiin aiemmin tällä viikolla Vegasissa. Aiemmin viikolla sosiaalisessa mediassa oli julkaistu huolestuttava video, jossa silminnähden järkyttynyt Jones murtui kyyneliin kameran edessä.

Chandler on UFC:n raskaan sarjan mestarin Jon Jonesin nuorempi veli, jolla on oma historiansa viranomaisten kanssa.

33-vuotias Raiders-pelaaja kirjattiin Clark County Detention Centeriin myöhään torstai-iltana ja pysyy MMA Manian tietojen mukaan toistaiseksi kaltereiden takana. Pidätykseen liittyvät yksityiskohdat ovat epäselviä, mutta raportin mukaan kyseessä on voimassa olevan lähestymiskiellon rikkominen.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Chandler on joutunut tekemisiin poliisin kanssa.

Jones asetettiin Raidersin ei-jalkapallon liittyvälle sairauslistalle viime viikon alussa ja hänen odotetaan pysyvän poissa pelistä määräämättömän ajan, kun hän käsittelee “henkilökohtaista asiaa”, kuten liigan lehdistötiedotteessa kerrottiin.

Ilmoitus tuli vähän sen jälkeen, kun Jones haukkui joukkueen johtoa sosiaalisessa mediassa siitä, ettei se tehnyt “sitä, mikä on oikein”.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut