Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Snookerin kauden toisessa arvoturnauksessa edessä hurjat välierät!

Snookerin kauden toinen arvoturnaus eli British Open on selvinnyt välierävaiheeseen. Lauantaina pelattavista välieristä voidaan odottaa huimia pussitustaistoja, sillä lauantaina tullaan näkemään todella kovat ottelut. Aiemmin perjantaina ensimmäiset kaksi puolivälierää pelattiin päätökseen ja ensimmäinen välieräpari saatiin selville. Myöhemmin illalla myös toinen välieräpari tuli selväksi.

Lauantaina pelattavissa snookerin British Openin välierissä nähdään huimat otteluparit. Päivän ensimmäisessä välierässä Walesin Mark Williams saa kovan haasteen Iranista, kun vastassa odottaa Williamsin tavoin erinomainen pussituskone Hossein Vafaei.

Walesin Williams kaatoi Kiinan Fan Zhengyin 5-1 -erin ja teki otteluun kaksi vähintään sadan pisteen sarjaa. Walesilainen omasi myös turnauksen suurimman lyöntisarjan, sillä Williams teki ottelun ensimmäiseen erään 138 pisteen sarjan.

Williams on ollut läpi turnauksen erinomaisessa vireessä sillä matkalla välieriin on kaatunut Zhengyin lisäksi Kiinan Ding Junhui, Englannin Gary Wilson ja Skotlannin Stephen Maguire.

Iranin Vafaei pääsee hieman helpommalla kaaviolla välierään. Varsinaisen turnauksen aikana iranilainen on tehnyt yhteensä kuusi sadan pisteen sarjaa.

Myöhemmässä välierässä Kiinan Xiao Guodong kohtaa Mark Selbyn, joka kaatoi tiukassa puolivälierässä Jack Lisowskin 5-4 -erin. Lisowski johti ottelua jo 2-0 -erin.

Guodong voitti perjantai-illan puolivälierässä Englannin Tom Fordin 5-3 -erin. Guodong teki ottelun kahdeksanteen ja samalla viimeiseen erään 140 pisteen lyöntisarjan, joka on koko kisan suurin.

Ford teki kolmeen voittamaansa erään yli 60 pisteen sarjat. Nihkein erätappio tuli tauon jälkeisessä viidennessä erässä, kun Ford johti erää jo 62-13, mutta 50 pisteen sarjalla kiinalainen hoiti erän nimiinsä. Ford nousi seitsemännessä erässä 63-0 -tappioasemasta 64 pisteen sarjalla erävoittoon.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut