Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Supertähti luottaa tämän miehen mahdollisuuksiin tulevassa jättiottelussa: “Usykilla on enemmän taitoa, mutta…”

Deontay Wilder
AOP

Viikonlopun aikana saatiin jälleen kerran ’’vahvistus’’ siitä, että nyrkkeilyn kaksi raskaan sarjan jättiläistä, Tyson Fury ja Oleksandr Usyk ovat astumassa kehään. Furyn kolmesti uransa aikana kohdannut Deontay Wilder uskoo englantisen voittoon tulevassa ottelussa.

Deontay Wilder kertoo mielipiteensä tulevasta Tyson Furyn ja Oleksandr Usykin välisestä raskaan sarjan MM-titteliottelusta.

Wilderillä on aiempaa kokemusta Furyn kohtaamisesta, kun kaksikko oli mukana yhdessä viime vuosien kiinnostavimmista trilogioista. “Bronze Bomber” ei kuitenkaan onnistunut voittamaan brittiä yhdessäkään näistä kohtaamisista, kun ensimmäinen päättyi tasapeliin, jonka jälkeen Fury pysäytti hänet kahdessa sitä seuranneessa kohtaamisessa.

Vaikka Wilderin seuraava siirto ei ole vielä tiedossa, hän pitää tarkalla silmällä Fury vs. Usyk -ottelua, ja hän uskoo, että nykyisen WBC-raskaan sarjan maailmanmestarin koko on liikaa liukkaalle ukrainalaiselle.

– Furyn koko on se, mikä saa hänet saavuttamaan menestystä. Kun ajattelen hänet Usykia vastaan, mietin, miten hän huijasi (Steve) Cunninghamia sillä nuijimisella ja hyödyntämällä painoaan. Voisin nähdä hänen tekevän saman Usykin kanssa, laittamalla painonsa hänen päälleen, Wilder tuumi DAZN:n mukaan.

– Uskon, että Usykilla on enemmän taitoa, mutta, en usko, että hän pystyy kilpailemaan Furyn koon kanssa. Mutta kuka tietää, se on vain minun mielipiteeni.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit