Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC-konkari joutuu hurjaan testiin joulukuussa! – “Jotain, mitä halusin”

Stephen Thompson
AOP

Stephen Thompson hyppää jälleen kehään joulukuun puolivälissä. Jenkkiottelija saa vastaansa Shavkat Rakhmonovin, joka on nostanut profiiliaan valtavasti. Thompson kiistää väitteet siitä, että hänet olisi pakotettu kohtaamaan juuri Rakhmonov.

Stephen Thompson on pääsemässä sittenkin tositoimiin vielä tämän vuoden puolella. Miehen oli alun perin määrä astua häkkiin heinäkuussa, mutta ottelu Michel Pereiraa vastaan ei koskaan toteutunut.

Pereira ylitti sallitun painon, jonka jälkeen ’’Wonderboy’’ päätti kieltäytyä ottelemasta. Miehen päätös jakoi runsaasti mielipiteitä lajiväen parissa.

– Se oli erittäin turhauttava tilanne, etenkin otteluviikon aikana, Thompson kertoi MiddleEasyn mukaan.

– Loputon jahkailu siitä, totetuuko ottelu vai ei, oli todella kuluttavaa. Jossain vaiheessa en ollut enää henkisesti valmis nousemaan kehään ja halusin todistaa pointtini, sillä tätä tapahtuu aiempaa enemmän. Jos ottelusta päästään sopuun, on kummankin pystyttävä noudattamaan sopimusta.

Thompson ottelee seuraavan kerran joulukuussa, jolloin vastaan asettuu Shavkat Rakhmonov.

– Ketään ei pakotettu hyväksymään tätä ottelua. Tämä oli jotain, mitä halusin. Halusin otella itseäni korkeammalle rankattua ottelijaa vastaan. Hän on täydellinen vastustaja, jos ottelu Kamaru Usmania vastaan ei toteudu.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit