Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Walesin pussituskoneelle ylivoimainen voitto! – Viikon selvästi paras pelaaja

Mark Williams eteni toiselle kierrokselle Snookerin MM-kisoissa.
AOP

Snookerin kauden toinen arvoturnaus British Open pelattiin päätökseen sunnuntaina. Turnauksen kaksi jaksoa sisältäneessä loppuottelussa Walesin ykköspelaaja, kolminkertainen maailmanmestari ja “triple crown” -klubiin kuuluva Mark Williams oli yksittäisiä hetkiä lukuun ottamatta vahvempi. Williams oli viikon paras pelaaja ja otti voiton.

Walesin Mark Williams pääsi juhlimaan uransa 25. snookerin rankingturnauksen voittoa, kun walesilainen vei British Open -turnauksen nimiinsä. Williams kaatoi loppuottelussa urallaan neljä kertaa maailmanmestaruuden voittaneen Mark Selbyn tylysti 10-7 -lukemin.

Ottelun avausjaksoa sunnuntai-iltapäivällä Williams johti jo 5-1 -lukemin, mutta Selby sai kurottua eron kahteen erään ennen illalla pelattavaa toista jaksoa.

Illalla Selby aloitti vahvasti ja vei ensimmäisen erän 112 pisteen sarjalla nimiinsä, mutta Williams voitti perään ottelun kymmenennen erän.

Pelaajat voittivat vuorotahtiin neljä ensimmäistä erää iltasessiossa, mutta tauon jälkeen Williams karkasi 8-5 -johtoon, eikä tästä enää Selby toipunut. Englantilainen tuli vielä erän päähän, mutta Williams vei ottelun kaksi viimeistä erää. Viimeisessä eli 17. erässä Williams nousi snookerin takaa erävoittoon 59-54 -lukemin.

Williams teki ottelussa kaksi sadan pisteen sarjaa, jotka molemmat tulivat iltapäivän jaksoon. Walesilainen teki viisi vähintään 50 pisteen sarjaa. Selby teki ottelussa yhden sadan pisteen sarjan ja Williamsin tavoin viisi vähintään 50 pisteen sarjaa.

Walesilaisesta tuli snookerhistorian toiseksi vanhin rankingturnauksen voittaja 48-vuotiaana. Vain Ray Reardon on voittanut vanhempana ollessaan 50-vuotias.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut