Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Lähde: NBA-tähti tehnyt valintansa – Ranskalle valtava pettymys ennen olympialaisia!

Joel Embiid
AOP

Joel Embiid on tehnyt päätöksensä. Philadelphia 76ersin supertähti on lähteiden mukaan päättänyt edustaa maajoukkuetasolla Yhdysvaltoja. Kamerunilaislähtöisellä pelaajalla olisi synnyinmaansa lisäksi ollut mahdollisuus pelata myös Ranskan väreissä.

NBA:n arvokkaimmalle pelaajalle myönnettävän MVP-palkinnon viime kauden päätteeksi pokannut Joel Embiid aloitti koripallon vasta teini-ikäisenä pelattuaan sitä ennen lentopalloa.

Kamerunissa syntynyt Embiid muutti nuorena Yhdysvaltoihin ja pelasi yhden kauden ajan Kansasin yliopistojoukkueessa, ennen kuin hänet varattiin NBA:han vuonna 2014 Philadelphia 76ersin toimesta.

Miehen ensimmäisiä kausia värittivät useammat loukkaantumiset, mutta viimeisten vuosien aikana Embiid on vakiinnuttanut asemansa yhtenä liigan suurimmista tähdistä.

Viime vuonna Yhdysvaltojen kansalaisuuden saaneella Embiidillä on niin ikään hallussaan Kamerunin ja Ranskan passit.

Ranskassa oltiin toiveikkaita sen suhteen, että Embiid edustaisi maata ensi vuonna pelattavissa Pariisin olympialaisissa. Joukkueen päävalmentaja, Vincent Collet ilmaisi aiemmin harvinaisen selkeästi, että hänen mielestään Embiidin tulisi pelata Ranskan väreissä.

Toronto Starin saamien tietojen mukaan 76ersin mies on kuitenkin päättänyt edustaa Yhdysvaltoja. Pelaajavalintoja ei olla luonnollisesti vielä tehty, mutta terveenä pysyessään Embiidiä olisi vaikea sivuuttaa myöskään jenkkien tähtisikermästä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo