Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Torstai-illassa tarjolla hurjat snooker-ottelut! – Kaksi lajin supertähteä perättäin veralla

Ronnie O'Sullivan hakee toista turnausvoittoa putkeen.
AOP

Snookerin maailmankiertueella pelataan tällä viikolla English Open turnausta. Turnauksessa on voittajalle tarjolla palkintorahaa 88 tuhatta puntaa. Turnausta pelataan Brentwoodin kaupungissa, Lontoon lähellä. Turnauksessa pelataan neljäs kierros torstai-iltana, eli selvillä on 16 parasta pelaajaa. Torstain neljännellä kierroksella haetaan kahdeksassa otteluparissa neljää erävoittoa, kuten aiemmissakin otteluissa.

Snookerissa on tarjolla huikeita otteluita myöhään torstaina. Neljännen kierroksen kahdeksan ottelua pelataan maaliin, jotta perjantaina voidaan pelata puolivälierät ja selvittää lauantaina pelattaviin välieriin neljä parasta pelaajaa. 16 parhaan joukossa on hurjat viisi kiinalaista pelaajaa.

Torstaina ensimmäisessä ikkunassa nähdään mielenkiintoisia otteluja. Englannin Judd Trump pelaa pääpöydällä Kiinan Yuan Sijunia vastaan. Trump on voittanut tässä turnauksessa Jimmy Robertsonin kolmannella kierroksella ja Skotlannin Scott Donaldsonin viidessä erässä toisella kierroksella. Kiinan Siyun kaatoi toisella kierroksella Tom Fordin ja kolmannella kierroksella viime keväänä hurjassa vireessä olleen Robert Milkinsin.

Tämän ottelun voittaja kohtaa puolivälierässä joko Ricky Waldenin tai Matthew Seltin. Walden nousi omassa kolmannen kierroksen ottelussa Skotlannin Craeme Dottia vastaan 3-0 -tappioasemasta ja snookerin takaa voittoon. Neljännessä erässä Walden tarvitsi snookerin vaaleanpunaisella pallolla.

Trumpin ottelun jälkeen pöydälle ilmestyy ailahdellen pelannut Ronnie O’Sullivan ja Kiinan Zhang Anda. O’Sullivan voitti MM-välierässä viime keväänä pelanneen Kiinan Si Jiahuin kolmannella kierroksella oltuaan tappiolla jo 2-1 -erin. O’Sullivan vei ottelun 4-2 -erin. Anda kaatoi omassa kolmannen kierroksen ottelussaan Englannin Elliott Slessorin viidessä erässä. Ottelun voittaja kohtaa perjantain puolivälierässä joko Ali Carterin tai Kiinan Zhou Yuelongin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut