Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Tätä et näe usein! – Ronnie O’Sullivanin hermot pettivät täysin

Ronnie O'Sullivan
AOP

Snookerin maailmankiertueella pelataan tällä viikolla English Open -turnausta Brentwoodin kaupungissa. Perjantaina turnauksessa on luvassa puolivälierät, kun enää kahdeksan parasta pelaajaa ovat mukana. Puolivälierissä nähdään neljä kiinalaista ja kolmen englantilaista. Mukana on myös lajin kokenut supertähti Skotlannista. Ronnie O’Sullivania viikonloppuna ei enää nähdä peleissä.

Snookerin tunnetuin supertähti Englannin Ronnie O’Sullivan hävisi neljännen kierroksen ottelunsa torstaina dramaattisesti Kiinan koneelle Zhang Andalle kuudessa erässä. O’Sullivan johti ottelua jo 2-1 -erin, mutta neljännessä erässä peli alkoi tökkiä. Viidennessä erässä O’Sullivan alkoi lyömään täysin holtittomia lyöntejä, joilla purki turhautuneisuutta.

Tosi kylmäpäisesti pelannut 31-vuotias kiinalainen ei tästä hämmentynyt vaan teki tarkkaa työtä viimeistellen jokaiseen voittamaansa erään yli 50 pisteen sarjat ja viimeiseen erään vielä yli sadan pisteen sarjan. Anda kohtaa puolivälierässä myöhemmin perjantaina lajin supertähden eli Zhou Yuelongin, joka voitti viidessä erässä Englannin Ali Carterin.

Ottelun finaalissa nähdään varmuudella yksi kiinalainen, sillä kiinalaisten välisistä puolivälieristä voittajat kohtaavat välierissä. Andan ja Yuelongin ottelun voittaja kohtaa joko Ding Junhuin tai Liu Hongyun lauantain välierässä.

Toisissa puolivälierissä Englannin Judd Trump kohtaa maanmiehensä Matthew Seltin. Trump kaatoi omassa neljännen kierroksen ottelussaan Kiina Yuan Sijunin kuudessa erässä. Selt kaatoi Ricky Waldenin seitsemässä erässä. Neljännessä puolivälierässä Skotlannin John Higgins kohtaa Englannin Martin O’Donnollin. Higgins teki neljännen kierroksen otteluun Oliver Linesia vastaan turnauksen isoimman sarjan eli 145 pistettä. O’Donnell on tiputtanut turnauksessa jo Mark Selbyn jatkosta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut