Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Lewis Hamilton hölmöili todella vaarallisesti Qatarin GP:ssä – Tämä temppu toi miehelle 50 000 euron sakon

Lewis Hamilton ajoi ulos Qatarin GP:n ensimmäisessä mutkassa
AOP

Lewis Hamiltonille lätkäistiin hurjat sakot hölmöstä tempusta Qatarin GP:ssä.

Mercedes-kuljettaja Lewis Hamiltonin kisa päättyi Qatarin GP:ssä heti ensimmäiseen mukaan, missä seitsenkertainen maailmanmestari kolaroi oman tallikaverinsa George Russellin kanssa.

Molemmat Mercedes-kuljettajat haastoivat Max Verstappenia sunnuntain kilpailun ensimmäisessä mutkassa. Hamilton leikkasi mutkaan kuitenkin liian jyrkästi ja kolhi Russellin kanssa.

Hamiltonin auton takarengas irtosi ja miehen kilpailu oli ohi. Ulosajon jälkeen tapahtui kuitenkin jotain, mikä olisi voinut päättyä todella kohtalokkain seurauksin.

Hamilton nimittäin kiipesi radan laitaan jääneestä autostaan ulos ja kipitti radan poikki kesken kilpailun. Brittikuljettaja kerkesi radan poikki vain sekunteja ennen kuin tämän tallikaveri Russell kurvasi ohi kovaa vauhtia.

Tilanne oli voinut olla jopa hengenvaarallinen ja Qatarin kilpailun tuomaristo antoikin siitä Hamiltonille tuntuvan 50 000 euron sakon sekä varoituksen.

Sakosta mies joutuu maksamaan 25 000 euroa välittömästi ja loput 25 000 euroa mikäli tämä sortuu vastaavaan temppuun vielä uudestaan kauden aikana.

Tuomaristo kertoi Hamiltonin olleen tapauksen jälkeen todella pahoillaan tilanteesta.

– Hän ymmärsi, että tilanne olisi voinut olla erittäin vaarallinen sekä hänelle että häntä lähestyneille kuljettajille. Tuomaristo muistuttaa, että radan ylittäminen kilpailun aikana voi aiheuttaa vakavia vaaratilanteita, tuomaristo totesi GPFansin mukaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1