Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Joko Red Bullille riittää? – Tallipomo myönsi Perezin karun kierteen: “Meidän on istuttava alas”

Red Bull tallipäällikkö Christian Horner ja Sergio Perez
AOP

Max Verstappen jatkaa F1-sarjan ylivoimaista dominointia ja on jo varmistanut kolmannen perättäisen maailmanmestaruutensa. Harmaita hiuksia Red Bull -leirissä aiheuttaa kuitenkin parhaillaan tallin toinen kuljettaja, Sergio Perez, jonka suoritustaso on ollut viime aikoina kovassa laskussa.

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner myönsi, että tallin on aika “istua alas” Sergio Perezin kanssa Qatarin pettymyksen jälkeen ja korjata tilanne.

‘Checo’ Perezin saldo Qatarista oli yksi vaivainen piste sunnuntain kilpailusta. Lauantain sprintissä meksikolainen kolaroi Nico Hülkenbergin ja Esteban Oconin kanssa ja joutui keskeyttämään kilpailun. Sunnuntain kisaan mies lähti varikolta ja onnistui nousemaan viimeiselle pistesijalle kymmenenneksi.

– Meidän on mielestäni istuttava alas Checon kanssa, koska tiedämme, mihin hän pystyy, eikä hän ole tällä hetkellä siinä kunnossa, Horner kertoi GP Fansin mukaan.

– Hän on ajautunut henkiseen kierteeseen ja se on nyt saatava poikki.

Vaikka Perez onkin vielä MM-sarjassa toisena, ei miehen asema ole lainkaan turvattu. Mercedeksen Lewis Hamilton on nimittäin enää 30 pisteen päässä.

Red Bull haluaa ehdottomasti varmistaa MM-sarjan kaksi ylintä sijaa itselleen. Se vaatii nyt kuitenkin Pereziltä ryhtiliikettä kauden loppuun, jotta seitsenkertainen maailmanmestari Hamilton pysyy takana.

– Meidän täytyy vain yrittää saada hänet takaisin siihen kuntoon missä hän oli kauden alussa. Tiedämme, että hänestä on siihen.

– Tarvitsemme epätoivoisesti hänen löytävän sen vireen, jotta voimme varmistaa kakkossijan MM-sarjassa, Horner totesi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1