Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Valtteri Bottakselta lupaavia kommentteja Alfa Romeon edistyksestä: ​​”Saamme koko ajan enemmän irti tästä paketista”

Valtteri Bottas odottaa hyvää viikonloppua Meksikon GP:ssä
AOP

F1-sarjaa ajettiin viikonloppuna äärimmäisissä olosuhteissa Qatarin Lusailissa. Toisin kuin saattaisi kuvitella, olosuhteista hurjia ei kuitenkaan tehnyt rankkasade tai kova tuuli. Sen sijaan todella kova kosteus teki kisasta kuljettajille melkoisen rääkin.

Qatarin yli 30 asteen kuumuus yhdistettynä yli 70% ilmankosteuteen tarkoitti, että kuljettajilla oli lähes sietämättömät olosuhteet Qatarin GP:ssä.

Alfa Romeon Valtteri Bottas kesti Qatarin kovassa rääkissä hienosti ja ajoi yhden kauden parhaista kisoistaan. Kahdeksanneksi ajanut suomalainen kuittasi viikonlopusta neljä pistettä.

– Keho ei vain meinannut jäähtyä. Tuntui siltä, että oli saunassa, mistä ei päässyt pois, Bottas kertoi olosuhteista Viaplaylla MTV Urheilun mukaan.

– Tämä oli hieno päivä meille ja olen todella tyytyväinen tulokseen, jonka saimme, mies puolestaan summasi viikonlopun tuloksesta Alfa Romeon sivuilla.

Kokoaisuudessaan koko viikonloppu oli Alfa Romeolle onnistunut, sillä myös Zhou Guanyu ajoi sunnunaina pisteille. Alfa Romeo kuittasi itsensä tuplapistesijoituksilla valmistajien sarjassa nyt kahdeksanneksi ja ohitti Haasin. Jokainen sija valmistajien sarjassa on arviolta jopa 12 miljoonan euron arvoinen, joten viikonlopun onnistuminen voi olla Alfa Romeolle vielä todella arvokas.

– Olosuhteet tekivät kisasta vaikean, mutta tiesimme, että meillä oli potentiaalia pärjätä hyvin – ja onnistuimme siinä puhtaan strategian ja virheettömän kisan ansiosta.

– Saamme koko ajan enemmän irti tästä paketista, mikä on rohkaisevaa tulevia kilpailuja ajatellen, Bottas kommentoi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1