Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Onko UFC-mestari pysäytettävissä? – “Pystyy aiheuttamaan Jonesille monenlaisia ongelmia”

Cain Velasquez (vas.), Cheick Kongo.
AOP

UFC:n entinen raskaansarjan mestari, Cain Velasquez pitää monen muun tavoin Jon Jonesia suosikkina Stipe Miocicia vastaan. Velasquez ei kuitenkaan halua täysin poissulkea yllätyksen mahdollisuutta ja kertoo pitävänsä Miocicia yhtenä kaikkein aikojen parhaista ottelijoista.

Cain Velasquez, joka lopetti mittavan vapaaottelu-uransa vuonna 2019, seuraa lajia edelleen ahkerasti. Viimeisessä ottelussaan Francis Ngannoun tyrmäämäksi tullut yhdysvaltalainen povaa Jon Jonesin ja Stipe Miocicin välisestä ottelusta hienoa tapahtumaa.

Jonesin ja Miocicin on määrä astua kehään marraskuun 12. päivänä New Yorkin Madison Square Gardenissa. Jonesia pidetään yleisesti kamppailun suurena ennakkosuosikkina, mutta Velasquez uskoo LowKickMMA:n mukaan myös Miocicilla olevan saumat voittoon.

– Mielestäni Jon Jones on paras ottelija, jonka tulemme koskaan näkemään. Kuten kaikki tietävät, hän on kokonaisvaltainen kamppailija ja henkisesti todella vahva. Hän on pahin kilpailija, jonka kukaan voi kohdata.

– Aina on kuitenkin olemassa se ’’ehkä’’ -mahdollisuus, joka tuo kiinnostusta otteluihin. Stipe on yksi kaikkien aikojen parhaista ottelijoista ja pystyy aiheuttamaan Jonesille monenlaisia ongelmia. Vaistoni kertoo, että Jones voittaa, mutta kaikki on mahdollista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit