Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Wuhanin snookerturnauksessa jättiyllätys! – Lajin maailmanmestarilta karmea sulaminen

Englannin Liam Highfield pelasi erinomaisen ottelun.
AOP

Snookerin maailmankiertueella pelataan tällä viikolla jälleen Kiinassa, kun ohjelmassa on Wuhanin rankingturnaus. Turnauksessa pelataan tiistaina toisen kierroksen otteluita ja yllätyksiltä ei ole säästytty. Wuhanin turnauksen yksi mestarisuosikeista tippui välittömästi turnauksesta sulamalla pahemman kerran englantilaispelaajan käsittelyssä.

Englannin Liam Highfield järjesti melkoisen yllätyksen Wuhanin snookerturnauksen toisella kierroksella. Highfield kaatoi omassa ottelussaan Australian Neil Robertsonin erin 5-3 ja eteni kolmannelle kierrokselle.

Ottelussa nähtiin Robertsonin toimesta karmaiseva sulaminen, sillä australialainen johti ottelua jo 3-1 -erin tehtyään 140 pisteen sarjan. Tämän jälkeen alkoi syntyä helppoja virheitä ja Highfield vei neljä erää putkeen voittaen ottelun 5-3 -erin.

Highfield teki ottelussa kuusi vähintään 50 pisteen lyöntisarjaa joista isoin syntyi viidenteen erään, kun englantilainen paukutti 95 pisteen sarjan. Kolmannessa erässä Highfield teki 56 pistettä, mutta hävisi erän pistein 66-56.

Englantilainen kohtaa kolmannella kierroksella Kiinan supertähti Zhou Yuelongin, joka on rankingissa sijalla 27. Highfield on snookerin maailmanrankingissa 59. Yuelong kaatoi omassa ottelussaan toisella kierroksella Anthony Hamiltonin suoraan viidessä erässä.

Tiistaina pelataan vielä kello 14.30 alkaen yksi sessio toista kierrosta. Veralla nähdään muun muassa Ronnie O’Sullivan, jonka peli hajosi täysin viime viikolla English Openissa. O’Sullivan taipui 4-2 -lukemin lopulta finaaliin edenneelle Zhang Andalle johdettuaan ottelua 2-1 -erin. O’Sullivan kohtaa kokeneen englantilaisen eli Mark Davisin toisen kierroksen ottelussa.

Wuhanin turnauksessa on luvassa hyvät palkintorahat, sillä koko turnauksen voittaja tienaa 140 tuhatta puntaa. Välieriin pääsy tietää jo 30 tuhannen punnan tiliä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut