Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Snooker

Snookerissa kuohuu! – Ammattilaiskiertue esitti kovan uhkauksen maailmanmestareille: “Meillä ei ole muuta vaihtoehtoa…”

Snookerpöytä
AOP

Snookerin lajipiireissä kuohuu parhaillaan. Snookerin maailmanmestarit Luca Brecel, Mark Selby ja John Higgins jättävät mitä ilmeisimmin lokakuun lopun Northern Ireland Open -rankingturnauksen välistä osallistuakseen Kiinan Macaossa järjestettävään näytöstapahtumaan.

Mestarikolmikon lisäksi Thepchaiya Un-Nooh ja Ali Carter ovat myös peruneet osallistumisensa Pohjois-Irlannissa järjestettävään kisaan.

Snookerin ammattilaiskiertue WST ei tilanteesta ole lainkaan mielissään ja on nyt suunnannut todella tiukan tiedotteen viisikon suuntaan. WST kokee pelaajien rikkovan päätöksillä pelaajasopimuksiaan ja uhkaa heitä näin mahdollisilla rangaistuksilla.

– WST on pettynyt kuullessaan, että useat WST:n kanssa sopimuksen tehneet pelaajat ovat päättäneet olla pelaamatta WST:n tapahtumassa ja rikkovat siten pelaajasopimuksensa ehtoja, WST:n tiedotteessa luki.

WST korosti tiedotteessaan pelaajien vapautta valita mihin WST:n turnauksiin osallistua, mutta totesi samalla, että pelaajasopimuksissa tehdään selväksi, ettei pelaajien tule tehdä mitään sellaista, mikä on vahingollista WST:lle tai sen tapahtumille.

– Ei ole epäilystäkään siitä, että pelaaminen kiertueen ulkopuolisessa tapahtumassa WST-turnauksen sijaan on haitallista WST-tapahtumalle.

– Jos nämä pelaajat päättävät osallistua Macaon näytöstapahtumaan, WST:llä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin saattaa heidät Maailman biljardi- ja snookerliitto WPBSA:n kurinpitokomitean eteen pelaajasopimuksensa rikkomisen vuoksi. Tästä on ilmoitettu selkeästi pelaajille.

Northern Ireland Open -rankingturnaus järjestetään 22.-29. lokakuuta. Tämän jälkeen seuraava turnaus pelataan Kiinan Tianjinissa 5.-12. marraskuuta. Pohjois-Irlannin kisan välistä jättävän viisikon uskotaan haluavan matkustaa Kiinaan hyvissä ajoin ennen rahakasta The International Championship -turnausta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Snooker