Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Ronnie O’Sullivan on lyöty! – karsija selvitti tiensä snookerin MM-välierään

Stuart Bingham kaatoi Ronnie O'Sullivanin MM-puolivälierässä.
AOP

Snookerin MM-kilpailuissa Englannin Sheffieldissä on saatu neljä parasta pelaajaa selville keskiviikkona päättyneissä puolivälierissä. MM-kilpailujen välierissä nähdään yhteensä kolme karsintojen kautta turnaukseen tiensä selvittänyttä pelaajaa ja yksi entinen maailmanmestari.

Englannin seitsenkertainen snookerin maailmanmestari Ronnie O’Sullivan kaatui snookerin MM-turnauksen puolivälierissä. O’Sullivanin onnistui kaatamaan Englannin vuoden 2015 maailmanmestari Stuart Bingham, joka selvitti tiensä turnaukseen kahden karsintaottelun kautta. Bingham oli huippujännittävässä puolivälierässä vahvempi lukemin 13-10.

Ottelussa pelaajat etenivät tasatahtia sekä ensimmäisen, että toisen jakson. Kolmas ja viimeinen jakso eteni tasatahtiin 10-10 -tasatilanteeseen asti, jota seurasi kamppailun viimeinen tauko. Tauon jälkeen Bingham pelasi täysin suvereenia snookeria, kun O’Sullivan hapuili pelinsä kanssa ja marssi välieriin.

Bingham teki ottelussa huimasti kolme sadan pisteen sarjaa, joista isoin oli 125 pisteen sarja toisen jakson toiseksi viimeiseen erään, jolloin englantilainen kavensi ottelun tilanteeseen 7-8. Viimeinen sadan pisteen sarja syntyi ottelun 22. erään, kun Bingham putsasi pöydän 104 pisteen sarjalla.

O’Sullivan pelasi vahvan ottelun myös ja teki kaksi sadan pisteen sarjaa sekä yhteensä seitsemän vähintään 50 pisteen sarjaa. Isoin sarja syntyi kolmannen jakson ensimmäiseen erään, kun Binghamin epäonnistuneen avauslyönnin jälkeen O’Sullivan pussitti pitkän punaisen ja tämän jälkeen koko pöydän. Sarjalle kertyi mittaa 136 pistettä.

Bingham kohtaa torstain, perjantain ja lauantain aikana pelattavassa neljä jaksoa sisältävässä välierässä Walesin Jak Jonesin. Karsintojen kautta Binghamin tavoin turnaukseen tiensä selvittänyt Jones kaatoi Judd Trumpin 13-9 -lukemin omassa puolivälierässään.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut