Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Jättimäinen yllätys lähellä snookerin MM-kisoissa – karsija matkalla välieriin

Englannin snookertähti David Gilbert.
AOP

Snookerin MM-kilpailuissa Englannin Sheffieldissä on tiistaina käynnistetty puolivälierävaihe, kun jäljellä on turnauksen kahdeksan parasta pelaaja. Kahdessa ottelussa on pelattu jo kaksi jaksoa ja kaikki kamppailut pelataan keskiviikon aikana loppuun ennen kuin välierät käynnistyvät torstaina. Turnauksessa ollaan näkemässä yksi jättimäinen yllätys englantilaisen karsijan toimesta.

Englannin snookertähti David Gilbert aloitti todella väkevällä tavalla snookerin MM-kilpailuissa puolivälierät. Gilbert kohtaa paras 25’stä pelattavissa puolivälierissä Skotlannin Stephen Maguiren, joka on siivonnut kaksi sijoitettua pelaajaa jo tieltään turnauksen edetessä. Gilbert johtaa kahden jakson jälkeen ottelua 10-6 -lukemin ja on enää kolmen erän päässä paikasta välieriin.

Tiistaina ensimmäisessä jaksossa Gilbert teki kaksi yli sadan pisteen sarjaa ja kolme yli 80 pisteen sarjaa voittamalla jakson 7-1 -lukemin. Toisessa jaksossa ensimmäisestä kolmesta erästä Gilbert vei kaksi, mutta tätä seurasi Maguiren tarvittava kiri. Skotlantilainen voitti viidestä erästä neljä ja nousi neljän erän päähän englantilaisesta.

Ottelussa Maguirella on ollut huonoa tuuria, sillä aamupäivän ensimmäisessä jaksossa Maguire hävisi erät kaksi ja seitsemän tehtyään ensin yli 60 pisteen sarjat. Koko ottelussa skotlantilainen on tehnyt kuusi yli 50 pisteen sarjaa ja yhden sadan pisteen sarjan. Gilbertillä on koossa viisi vähintään 50 pisteen sarjaa ja kolme satasta joista kaksi oli mitaltaan 130 pistettä.

Gilbert selvitti kahden karsintaottelun kautta tiensä turnaukseen. Turnauksessa Gilbert on kaatanut jo hallitsevan maailmanmestarin Belgian Luca Brecelin 10-9 -lukemin ja 16. sijoitetun Englannin Robert Milkinsin 13-4 -lukemin.

Ottelun voittaja kohtaa välierässä joko Englannin Kyren Wilsonin tai Skotlannin John Higginsin. Wilson johtaa ottelua ensimmäisen jakson jälkeen 5-3 -lukemin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut