Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Snookerin supertähti jättimäisissä ongelmissa – “Kova haaste viimeiseen jaksoon…”

Judd Trump hakee MM-kisoissa toista maailmanmestaruutta
AOP

Snookerin MM-kilpailuissa Englannin Sheffieldissä käynnistyi puolivälierät tiistaina. Kahdessa ottelussa on pelattu kaksi ensimmäistä jaksoa maaliin, kun taas kahdessa ottelussa tiistaina pelattiin vain ensimmäinen jakso. Turnauksen suurimpiin mestarisuosikkeihin lukeutuva englantilaistähti on kahden jakson jälkeen todella isoissa ongelmissa.

Snookerissa maailmanmestaruutta kertaalleen juhlinut Englannin Judd Trump on 16 pelatun erän jälkeen yllättävän suurissa ongelmissa. Trump kohtaa puolivälierässä Walesin Jak Jonesin, joka pelasi myös viime vuonna MM-kisoissa kahdeksan parhaan joukossa.

Ottelu on 16 erän jälkeen tasatilanteessa 8-8. Ottelussa on nähty todella pitkiä turvapelitaisteluita, joista suurin osa on kääntynyt walesilaispelaajan nimiin. Yhteensä tiistaina kahdessa jaksossa nähtiin yhdeksän vähintään 50 pisteen sarjaa ja kaksi satasta. Trump teki avauspäivään kolme yli 50 pisteen sarjaa ja iski yhden sadan pisteen sarjan, joka syntyi heti ottelun ensimmäiseen erään. Englantilaisen isoin sarja on mitaltaan 110 pistettä.

Jones on iskenyt ottelussa kuusi vähintään 50 pisteen sarjaa, mutta näistä eristä 31-vuotias walesilainen on voittanut vain viisi. Ottelun viidennessä erässä Jones teki 51 pisteen sarjan, mutta Trump vei erän 71-52 -lukemin. Jones teki päivän viimeiseen erään ottelun isoimman sarjan, kun pöydän putsaus tuotti 117 pistettä.

Ottelun viimeinen ja ratkaiseva kolmas jakso käynnistyy Suomen aikaa keskiviikkona kello 12.00. Ottelun voittaja kohtaa välierässä englantilaisen pelaajan, kun vastaan asettuu joko Stuart Bingham tai lajin seitsenkertainen maailmanmestari Ronnie O’Sullivan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut