Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Jälleen pettymys! – superlahjakas snookertähti laulukuoroon

Snookerin maailmanmestari Stuart Bingham.
AOP

Snookerin MM-kilpailuissa Englannin Sheffieldissä pelattiin toinen kierros päätökseen maanantaina. Nyt turnauksessa on kahdeksan parasta pelaajaa selvillä ja puolivälierät ovat valmiina alkamaan tiistaina. Puolivälierät pelataan toisen kierroksen tapaan paras 25’stä menetelmällä, joten otteluvoittoon ja välierään pääsyyn vaaditaan 13 erävoittoa.

Snookerin MM-kilpailut päättyivät toisen kierroksen osalta myöhään maanantai-iltana kahteen viimeiseen toisen kierroksen otteluun. Maanantaina tiensä puolivälieriin selvitti todella heikkoa kautta pelaava ja karsintojen kautta tiensä MM-turnaukseen selvittänyt Stuart Bingham. Bingham kaatoi omassa toisen kierroksen ottelussa lajin todella lahjakkaan reilu 30-vuotiaan Jack Lisowskin 13-11 -lukemin.

Ottelun päätösjaksoon lähdettiin kokeneen englantilaisen 9-7 -johdosta. Neljä illan ensimmäistä erää menivät tasan Lisowski tehdessä kaksi yli 50 pisteen sarjaa. Tauon jälkeen Lisowski otti kaksi erää putkeen tekemällä 84 ja 123 pisteen sarjat nousten 11-11 -tasatilanteeseen.

23. erään Lisowski teki myös 67 pisteen sarjan, mutta se ei riittänyt voittoon Binghamin putsatessa pöydän ja viemällä erän 85-72 -lukemin. Ottelun ratkaisseeseen erään Bingham pääsi ensimmäisenä kokeilemaan ja voitti erän lopulta 75-0 -lukemin edeten puolivälieriin.

Binghamin kauden vaikeudesta kertoo se, että englantilainen maailmanmestari vuodelta 2015 on parhaimmillaan edennyt Skotlannin avoimissa puolivälierään. Tuossa turnauksessa Bingham kärsi Kiinan Zhou Yuelongille tappion 5-4 -erin. UK Championship -turnauksessa joulukuussa Bingham taipui karsinnoissa 6-2 -lukemin maailmanlistalla sijalla 74 olleelle David Lilleylle.

Bingham kohtaa puolivälierässä Ronnie O’Sullivanin. Edellinen herrojen kohtaaminen MM-näyttämöltä on vuodelta 2015 samasta vaiheesta. Tuolloin Bingham oli parempi 13-9 -lukemin. Kyseessä on miesten neljäs kohtaaminen Cruciblessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut