Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Snookerin supertähti hoiti homman! – tässä MM-kisojen seuraava vastustaja

Ronnie O'Sullivan taipui Neil Robertsonille.
AOP

Snookerin MM-kilpailuissa Englannin Sheffieldissä pelattiin toinen kierros päätökseen maanantaina. Nyt turnauksessa on kahdeksan parasta pelaajaa selvillä ja puolivälierät ovat valmiina alkamaan tiistaina. Puolivälierät pelataan toisen kierroksen tapaan paras 25’stä menetelmällä, joten otteluvoittoon ja välierään pääsyyn vaaditaan 13 erävoittoa.

Snookerin MM-kilpailut päättyivät toisen kierroksen osalta myöhään maanantai-iltana kahteen viimeiseen toisen kierroksen otteluun. Maanantaina selvitettiin iltapäivän sessiossa viides ja kuudes pelaaja puolivälieriin, kun kaksi ottelua pelattiin päätökseen. Englannin snookertähti Ronnie O’Sullivan selvitti tiensä kahdeksan parhaan joukkoon kaatamalla Walesin Ryan Dayn toisen kierroksen ottelussa odotetusti 13-7 -lukemin.

Maanantaina pelattuun päätösjaksoon ottelussa lähdettiin englantilaisen 10-6 -johtoasemasta. Daylla oli päivän ensimmäisessä erässä mahdollisuutensa nousta kamppailuun mukaan, mutta O’Sullivan käytti walesilaisen virheet hyödyksi ja voitti erän. Toiseen erään syntyi englantilaiselta 85 pisteen sarja ja erävoitto pistein 127-0. Iltapäivän kolmas ja ottelun 19. erä meni Daylle, mutta heti seuraava ja samalla ottelun viimeinen 20. erä meni 67 pisteen sarjalla englantilaiselle.

O’Sullivan teki otteluun yhden sadan pisteen sarjan, joka syntyi heti ottelun ensimmäiseen erään. Englantilainen tykitti 123 pisteen tyhjennyksen, joka jäi samalla ottelun suurimmaksi sarjaksi. O’Sullivan teki ottelussa yhteensä 12 vähintään 50 pisteen sarjaa ja voitti vain yhden sarjan tekemättä tilastoihin merkittävää sarjaa. Day teki parhaalla sarjallaan 115 pistettä ja rikkoi 70 pisteen sarjan neljästi.

Englantilainen kohtaa puolivälierässä karsintojen kautta turnaukseen tiensä selvittäneen lajin maailmanmestarin vuodelta 2015 eli Stuart Binghamin. Bingham kaatoi Jack Lisowskin myöhäisillan jaksossa pelatussa kamppailussa 13-11 -lukemin. Otteluparin voittaja kohtaa välierässä joko Judd Trumpin tai Jak Jonesin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut