Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Uskomatonta! – snookerin supertähti laulukuoroon MM-kisoissa

Jak Jones otti snookerin MM-kisoissa yllätysvoiton.
AOP

Snookerin MM-kilpailuissa Englannin Sheffieldissä on saatu neljä parasta pelaajaa selville keskiviikkona päättyneissä puolivälierissä. MM-kilpailujen välierissä nähdään yhteensä kolme karsintojen kautta turnaukseen tiensä selvittänyttä pelaajaa ja yksi entinen maailmanmestari.

Snookerin puolivälierissä nähtiin todella suuri yllätys, kun lajin maailmanmestari ja moninkertainen arvoturnausvoittaja Judd Trump kaatui. Trump kaatui karsintojen kautta turnaukseen tiensä selvittäneen Walesin Jak Jonesin käsittelyssä varsin tylyin lukemin 13-9.

Ottelussa kaksi ensimmäistä jaksoa menivät tiistaina tasan, mutta keskiviikkona pelatussa ottelun päättävässä kolmannessa jaksossa Jones oli täysin pitelemätön. Jones voitti viisi erää kuudesta ja marssi kolmella yli 60 pisteen sarjalla jaksovoittoon 5-1 -lukemin sekä samalla otteluvoittoon.

Todella vahvaa pussituspeliä läpi turnauksen esittänyt Jones teki Trumpia vastaan yhteensä yhdeksän vähintään 50 pisteen sarjaa ja voitti näistä eristä kahdeksan. Sadan pisteen sarjoja walesilainen teki kaksi, joista toisen ottelun päättäneeseen 22. erään. Tälle sarjalle tuli mittaa 106 pistettä.

Trump pelasi itselleen epätyypilliseen tapaan epävarmaa snookeria jo toisen kierroksen ottelussa Englannin Tom Fordia vastaan, mutta siinä vaiheessa epävarmuus ei vielä maksanut hintaa. Jonesia vastaan se maksoi pahasti. Englantilainen teki otteluun vain kolme yli 50 pisteen sarjaa ja yhden satasen. Kaksi kolmesta yli 50 pisteen sarjasta syntyi ottelun kahteen ensimmäiseen erään.

Torstaina käynnistyvässä välierässä Jones kohtaa Englannin Stuart Binghamin, joka kaatoi turnauksen suurimman mestarisuosikin Ronnie O’Sullivanin 13-10 -lukemin. Bingham on ainut entinen maailmanmestari, joka on turnauksessa jäljellä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut