Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Amerikkalainen jalkapallo

NFL-tähdeltä käsittämätön temppu! – jätti hurjan rahasumman pöydälle

Baltimore Ravensin pelinrakentaja Lamar Jackson.
AOP

NFL:ssä käynnistyvät kesäkuussa ensimmäiset harjoitusjaksot, kun joukkueet kerätään yhteen ennen pientä lomajaksoa ennen varsinaista harjoitusleiriä. NFL:ssä viime kaudella vahvasti esiintynyt Baltimore Ravens aloitti oman leirinsä, mutta joukkueen supertähti ei ilmestynyt paikalle.

John Harbaughin valmentama Baltimore Ravens voitti viime kaudella NFL:n AFC konferenssin ja samalla AFC:n pohjoisen divisioonan. Ravens keräsi runkosarjan 17 otteluun 13 voittoa ja oli kaksi voittoa parempi kuin toiseksi parhaat joukkueet. Lopulta pudotuspeleissä Ravens eteni aina konferenssifinaaliin asti vain hävitäkseen tulevalle Super Bowl -mestari Kansas City Chiefsille 17-10 -lukemin.

Joukkueen supertähti, pelinrakentaja Lamar Jackson pelasi NFL-uransa väkevimmän kauden. Jackson aloitti 16 ottelua runkosarjassa ja voitti 13 ottelua. Jackson heitti palloa yhteensä 457 kertaa ja onnistui 67 prosentin varmuudella. Vahvasta juoksemisesta tunnettu Jackson eteni pallon kanssa 148 kertaa ja keräsi tililleen 821 jaardia, mikä oli isompi määrä kuin joukkueen parhaalla keskushyökkääjällä eli Gus Edwardsilla. Edwards eteni pallon kanssa 198 kertaa ja keräsi 810 jaardia sekä yhteensä 13 touchdownia.

Jackson pelaa tällä hetkellä hurjalla sopimuksella, joka tuo viiden vuoden ajalta pelaajalle varmaa rahaa 185 miljoonaa dollaria, mutta mahdollisuus on tienata 260 miljoonaa dollaria. Jackson tekikin taloudellisesti uskomattoman ratkaisun olla osallistumatta kesäkuun harjoitusleirille. Tämä tarkoittaa pelinrakentajalle tavallisen ihmisen palkkapussissa merkittävän menetyksen. Jacksonilta jää saamatta 750 tuhannen dollarin bonus harjoitusleirille osallistumattomuuden takia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Amerikkalainen jalkapallo