Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Amerikkalainen jalkapallo

180 miljoonan dollarin mies! – NFL-seura teki jättimäisen kiinnityksen

Minnesota Vikingsia edustanut Kirk Cousins teki jättisopimuksen Atlanta Falconsin kanssa.
AOP

Amerikkalaisen jalkapallon maailman ykkössarjassa NFL:ssä käynnistyy tällä viikolla vapaiden pelaajien markkinat. NFL:ssä on normaalista poiketen vapaiden pelaajien markkinat ennen toukokuussa käytävää nuorten pelaajien varaustilaisuutta. Vapailla markkinoilla NFL-seurat tekevät aina taloudellisesti kovia kiinnityksiä.

NFL:ssä viime vuonna yhteensä seitsemän voittoa ottanut Atlanta Falcons on tehnyt todella kovan peliliikkeen vapailla markkinoilla. Falconsin GM Terry Fontenot on kiinnittänyt kokeneen 35-vuotiaan pelinrakentaja Kirk Cousinsin hurjaan neljän vuoden mittaiseen sopimukseen vapailta markkinoilta.

Minnesota Vikingsia viimeiset kuusi kautta edustanut Cousins tienaa uudella sopimuksellaan ESPN:n tietojen mukaan käsittämättömät 100 miljoonaa dollaria varmasti. Koko sopimuksen arvo on 180 miljoonaa dollaria, joista 80 miljoonaa dollaria perustuu erilaisiin bonuksiin.

Barringtonin kaupungista, Illinoisin osavaltiosta kotoisin oleva 35-vuotias pelinrakentaja katkaisi kesken viime kauden akillesjänteensä, joka vesitti omalla tavallaan Vikingsin mahdollisuudet pudotuspeleihin.

36 vuotta elokuussa täyttävä pelinrakentaja on Washington Commandersin neljännen kierroksen varaus keväältä 2012. Commandersissa Cousins pelasi kuusi kautta ennen siirtymistään Vikingsiin.

Yhteensä NFL-uralla Cousins on pelannut 150 ottelua ja näistä voittoon on päättynyt 76 kamppailua. Touchdowneja pelinrakentaja on heittänyt yhteensä 270 kappaletta ja jaardeja lähes 40 tuhatta.

Cousins pääsee nuoren ja huippulupaavan linjan taakse Falconsissa, sillä hyökkäyksen linja sisältää kolme entistä ykköskierroksen varausta. Heittokohteita Cousinsille löytyy reilusti, sillä sisempänä laitahyökkääjänä pelaa ykköskierroksen varaus Kyle Pitts, lupaavana laitahyökkääjänä Drake London ja viime kaudella NFL:ssä debytoi keskushyökkääjä Bijan Robinson.

Viime kaudella Falconsin ykköspelinrakentajana toimi Desmond Ridder, joka heitti 12 touchdownia ja yhteensä 12 syötönkatkoa. Ridder aloitti 13 ottelua ja Taylor Heinicke neljä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Amerikkalainen jalkapallo