Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Amerikkalainen jalkapallo

52 miljoonan dollarin jättisopimus! – NFL-tähti jatkaa tutussa seurassa

Tampa Bay Buccaneersin Mike Evans sai jatkosopimuksen.
AOP

NFL:ssä lähestyy vapaiden pelaajien markkinoiden ensimmäiset päivät. NFL:n vapaiden pelaajien markkinat käynnistyvät virallisesti ensi viikon keskiviikkona, mutta pelaajasopimuksia alkaa tippumaan varmasti jo viikonlopun aikana. Yksi merkittävä pelaajasopimus näki päivänvalon maanantaina, kun viime kaudella NFL:n pudotuspeleihin yltänyt Tampa Bay Buccaneers kiinnitti tähtipelaajansa.

Todd Bowlesin valmentama Tampa Bay Buccaneers säväytti viime kaudella NFL:ssä. Buccaneers eteni NFC:n eteläisen divisioonan voittajana pudotuspeleihin ja tiputti heti ensimmäisellä pudotuspelikierroksella vuoden takaisen Super Bowl -finalisti Philadelphia Eaglesin jatkossa.

Toisella pudotuspelikierroksella eli Divisional roundilla Bowlesin valmentamalle miehistölle tuli kuitenkin stoppi Detroit Lionsin vieraana.

Joukkueen menestysmahdollisuuksia epäiltiin, mutta vapailta markkinoilta hankittu pelinrakentaja Baker Mayfield pelasi erinomaisen kauden. Mayfieldin ykköskohde oli viimeistä sopimusvuottaan pelannut tähtilaitahyökkääjä Mike Evans.

Evansille annettiin maanantaina uusi kahden vuoden jatkosopimus, jonka kokonaisarvo on hurjat 52 miljoonaa dollaria. Sopimus sisältää varmaa rahaa 35 miljoonaa dollaria ja loput sopimuksesta tulee bonuksina.

Mayfieldin johtamassa hyökkäyksessä Evans keräsi runkosarjassa yhteensä 79 koppia ja eteni 1255 jaardia. Evansille tilastoitiin yhteensä 13 touchdownia. Buccaneersin hyökkäyksen toiseksi kovin heittokohde oli Chris Godwin, joka otti 130’sta heitosta 83 kiinni, mutta eteni reilut 200 jaardia vähemmän kuin Evans.

31 vuotta elokuussa täyttävä Evans on Buccaneersin ensimmäisen kierroksen varaus kevään 2014 NFL:n varaustilaisuudesta. Super Bowlin urallaan voittanut pelaaja on pelannut Buccaneersin riveissä koko uransa ja kerännyt yhteensä 11680 jaardia runkosarjassa ja viimeistellyt 94 touchdownia.

Bucsin GM Jason Licht oli kovan paikan edessä, sillä sekä hän, että fanit halusivat pelaajan jatkosopimukseen.

– Hän on ennennäkemätön pelaaja. Haluamme, että hän pelaa koko uransa meillä, kommentoi Licht NFL:n lupaavien pelaajien testeissä viikonloppuna.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Amerikkalainen jalkapallo