Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Pohjois-Irlannin snookertähti upean voittoon! – Uran 11. turnausvoitto

Mark Allen pelaamassa restillä snookeria.
AOP

Englannin Telfordissa pelattiin sunnuntaina päätökseen snookerin Players Champioship -turnaus. Turnauksessa voittajalle oli luvassa hyvä palkintopotti, sillä voitosta tienasi 125 tuhatta Englannin puntaa. Turnauksessa voitto meni yhdelle tämän kauden parhaista pelaajista, kun vielä ilman maailmanmestaruutta oleva Mark Allen pussitti itsensä mestariksi.

Pohjois-Irlannin Mark Allen nappasi sunnuntaina makean voiton tililleen. Allen kaatoi Englannin Telfordissa pelatussa Players Championship -turnauksessa voiton nimiinsä kaatamalla loppuottelussa Kiinan sensaatiopelaaja Zhang Andan. Tiukassa ottelussa Allen oli vahvempi lopulta 10-8 -erin.

Ottelussa nähtiin tiukkoja eriä toisensa perään, sillä Allen teki vain kaksi yli 50 pisteen lyöntisarjaa. Allen onnistui iltapäivän ensimmäisessä sessiossa tekemään 101 pisteen sarjan ja tasoittamaan tällä ottelun 3-3’n. Iltasessiossa 13. erään Allen paukutti 64 pisteen sarjan, mutta ei onnistunut enää uudestaan tekemään tilastosarjoja.

Vahvaa kautta pelaava Anda paukutti otteluun viisi vähintään 50 pisteen sarjaa, joista isoin oli iltapäivällä syntynyt 82 pisteen sarja. Yhtäkään erää kiinalainen ei hävinnyt, joissa onnistui tekemään vähintään 50 pisteen sarjan.

Allen oli läpi turnauksen ehdottomasti paras pelaaja. Ensimmäisellä kierroksella kaatui Walesin Mark Williams 6-3 -lukemin ja puolivälierässä Walesin avoimet toissa viikolla voittanut Gary Wilson 6-4 -lukemin. Välierässä Ali Carter kaatui 6-3 -erin.

Anda tarvitsi finaaliin selvitäkseen 32 erää mahdollisesta 33’sta. Avauskierroksella kaatui Thaimaan Nopppon Saengkham 6-5 -erin Andan oltua jo 5-4 -lukemin tappiolla. Skotlannin John Higgins kaatui puolivälierässä 6-4 -lukemin ja välierässä kiinalainen menetti 4-0 -johdon Mark Selbyä vastaan, mutta klaarasi kamppailun lopulta 6-5 -lukemin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut