Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Mark Allen toipui shokkialusta! – Hyvistä asemista finaalin toiseen jaksoon

Mark Allen, snookertähti.
AOP

Snookerin maailmankiertueella pelataan tällä viikolla Players Championship turnausta Englannin Telfordin kaupungissa. Turnauksen loppuottelussa sunnuntaina kohtaavat Pohjois-Irlannin Mark Allen ja hurjaa nousua rankingeissa tekevä Kiinan Zhang Anda. Turnauksen loppuottelu pelataan kymmeneen voittoon ja sunnuntai iltapäivänä pelattiin ensimmäinen jakso ottelusta valmiiksi.

Pohjois-Irlannin Mark Allen tavoittelee voittoa Englannin Telfordin kaupungissa pelattavassa Players Championship turnauksessa. Sunnuntain loppuottelun ensimmäinen osa on pelattu ja kahdeksan erän jälkeen Allen on tasalukemissa 4-4 Kiinan Zhang Andaa vastaan.

Ottelu käynnistyi vahvasti kiinalaismerkkisesti, sillä Anda karkasi komeilla lyöntisarjoilla jo 3-0 -johtoon ottelussa, mutta Allen pääsi tauolle 3-1 -takaa-ajoasemasta. Tauon jälkeen Allen kavensi erät ja nousi tasoihin. Seitsemäs erä meni Andalle, mutta kahdeksas erä jälleen Allenille kovan turvalyöntitaistelun jälkeen.

Anda teki päivän ensimmäiseen kahdeksaan erään kolme vähintään 50 pisteen sarjaa. Toisessa erässä kiinalainen paukutti 82 pistettä ja kolmannessa erässä 70 pistettä. Kolmannessa erässä Anda löi helpon punaisen ohi 70-0 -tilanteessa ja Allen sai oman mahdollisuutensa, kun pöydällä oli vielä 75 pistettä. Pohjois-Irlantilaisen lyöntisarja katkesi kuitenkin helposti ohilyötyyn mustaan ja 24 pisteeseen.

Allen teki iltapäivään vain yhden tilastosarjan ja se oli 101 pisteen sarja kuudenteen erään. Anda teki seitsemänteen erään 64 pisteen sarjan.

Ottelussa voittaja on selvillä, kun toinen pelaajista on voittanut kymmenen erää. Voittajalle on luvassa 125 tuhannen punnan palkintoraha.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut