Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Tätä näet harvoin! – Ronnie O’Sullivanille melkoinen turpasauna

Mark Selby teki maksimin MM-finaalissa.
AOP

Snookerin maailmankiertueella nähtiin torstaina todella hämmästyttävä ottelu, kun kaksi lajin suurta supertähteä Mark Selby ja Ronnie O’Sullivan kohtasivat Englannissa. Ottelusta odotettiin todella legendaarista otatusta, mutta kamppailusta Players Championship turnauksessa tuli vieläkin uskomattomampi.

Englannin Telfordissa pelattavassa snookerin Players Championship -turnauksessa nähtiin todellinen jättiyllätys torstaina.

Lajin moninkertainen maailmanmestari Mark Selby tykitti paras 11’sta pelattavassa puolivälieräottelussa seitsemää maailmanmestaruutta urallaan juhlineen Ronnie O’Sullivanin laulukuoroon tylysti 6-0 -lukemin.

Ottelussa Selby oli alusta alkaen täysin ylivoimainen, sillä tällä kaudella hieman normaalia heikommin pelannut Selby teki otteluun viisi vähintään 59 pisteen sarjaa ja onnistui tekemään myös yhden 105 pisteen sarjan. O’Sullivan teki otteluun yhden 50 pisteen sarjan, joka syntyi kuudenteen erään. 58 pistettä ei riittänyt kuitenkaan erävoittoon.

Selby kohtaa lauantaina pelattavassa välierässä joko Skotlannin John Higginsin tai Kiinan Zhang Andan. Perjantaina ensimmäisessä välierässä kohtaavat Judd Trumpin kaatanut Ali Carter sekä Gary Wilsonin peitonnut Pohjois-Irlannin Mark Allen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut