Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Ronnie O’Sullivanilta mykistävä alku snookerin arvoturnauksessa! – Tässä puolivälierävastus

Ronnie O'Sullivan
AOP

Snookerin maailmankiertueella pelataan tällä viikolla Players Championship -turnausta. Turnauksen voittajalle on luvassa muhkea 125 tuhannen punnan palkintoppotti ja kakkosellekin 50 tuhatta puntaa. Turnauksessa on mukana kaksi lajin supertähteä. Viime viikon Walesin avoimet väliinsä jättäneet Judd Trump ja Ronnie O’Sullivan taistelevat turnauksen voitosta.

Englannin Telfordissa pelattavassa Players Championship -turnauksessa on mukana vain kauden 16 parasta pelaajaa. Viime vuonna turnauksen mestaruutta juhlinut Shaun Murphy ei ole turnauksessa mukana tänä vuonna. Turnauksen ensimmäinen kierros pelataan keskiviikkona loppuun ja keskiviikko-iltana käynnistyy puolivälierät.

Tiistaina oman turnauksensa aloitti Englannin kahdeksan kertainen Masters- ja UK Championship -voittaja Ronnie O’Sullivan. O’Sullivan kaatoi omassa ottelussaan Kiinan superlupaavan Zhou Yuelongin tylysti 6-2 -erin oltuaan ottelun tauolle asti jäässä.

Englantilainen lajin seitsenkertainen maailmanmestari teki otteluun yhden sadan pisteen sarjan ja kaksi vähintään 62 pisteen sarjaa. Yuelong avasi ottelun tekemällä 77 pisteen sarjan, mutta tämän jälkeen kiinalaiselta ei nähty edes 50 pisteen sarjoja.

O’Sullivan kohtaa turnauksen puolivälierässä joko Mark Selbyn tai Barry Hawkinsin. Ottelu pelataan torstaina.

Puolivälierien ensimmäinen ottelu pelataan keskiviikkona, kun Judd Trump kohtaa Ali Carterin. Trump oli alun vaikeuksien jälkeen Chris Wakelinia vastaan 6-2 -erin parempi, kuten myös Carter, joka kaatoi vastaavin lukemin Tom Fordin.

Torstaina turnauksen yhdessä neljästä puolivälierästä pelaavat Pohjois-Irlannin Mark Allen sekä Walesin avoimet voittanut Gary Wilson. Wilson kaatoi Iranin Hossein Vafaein 6-4 -lukemin ja Allen murskasi Walesin Mark Williamsin 6-3 -lukemin. Allen teki Williamsia vastaan harvinaisen 146 pisteen lyöntisarjan heti ottelun ensimmäiseen erään.

Skotlannin John Higgins odottaa omaan puolivälierään vastustajaa otteluparista Thaimaan Noppon Saengkhamin ja Kiinan Zhang Andan väliltä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut