Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Todellista shokkihoitoa! – Snookerin maailmanmestari tylysti laulukuoroon Walesissa

Belgian snookertähti Luca Brecel.
AOP

Snookerissa pelataan tällä viikolla Walesin avointa mestaruusturnausta. Turnaukseen hallitsevana mestarina lähti pussituskone Robert Milkins, jonka viime kausi oli todella vahva. Tänä vuonna mestaruuden uusiminen osoittautui liian vaikeaksi, sillä englantilainen lensi laulukuoroon neljännellä kierroksella. Turnauksen jätti väliin kaksi todella suurta snookertähteä, joka avasi reilusti menestymismahdollisuuksia muille pelaajille.

Perjantaina Wales Llandudnossa pelattiin Walesin avoimen snookerturnauksen puolivälierät. Neljä ottelua tarjosi isoa viihdettä ja kaksi jättimäistä yllätystä.

Päivän suurin yllätys oli Martin O’Donnellin voitto hallitsevasta snookerin maailmanmestarista eli Belgian Luca Brecelistä.

Brecel sai otteluun vahvan alun ja johti tauon jälkeen ottelua jo 3-2 -erin, mutta tätä seurasi kolme englantilaisen perättäistä erävoittoa, jotka veivät O’Donnellin 5-3 -voittoon. O’Donnell iski ottelussa 130 pisteen sarjan, mikä oli ottelun isoin. Jokaiseen voittamaansa erään Brecel teki vähintään 75 pisteen sarjan. Kahdesti tasan 75 pistettä ja kertaalleen 76.

O’Donnell kohtaa lauantaina välierässä iltapäivällä Englannin Elliot Slessorin. Maailmanlistalla sijalla 52 oleva Slessor kaatoi puolivälierässä viimeisen Walesin toivon, kun Dominic Dale kaatui kahdeksassa erässä 5-3 -lukemin. Välierästä pääsee todellinen yllättäjä rankingturnauksen loppuotteluun, sillä O’Donnell on maailmanrankingissa sijalla 77.

Myöhemmässä välierässä lauantaina kohtaavat kaksi todellista snookerneroa, kun Gary Wilson kohtaa Skotlannin John Higginsin. Wilson murskasi Skotlannin kakkospelaaja Anthony McGillin suoraan 5-0 -erin puolivälierässä. Higgins kaatoi taas turnauksen suurimman mestarisuosikin eli Pohjois-Irlannin Mark Allenin 5-2 -erin.

Välierät pelataan kuuteen voittoon. Sunnuntain kahdessa osassa pelattava loppuottelu pelataan yhdeksään erävoittoon.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut