Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Amerikkalainen jalkapallo

Joko nyt San Francisco 49ers? – Edellisestä Super Bowlista lähes 30 vuotta

San Francisco 49ersin pelinrakentaja Brock Purdy.
AOP

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa pelataan NFL:n mestaruusottelu eli Super Bowl. Super Bowl pelataan aina helmikuun toisena sunnuntaina ja vuorossa on Super Bowl LVIII eli Super Bowl 58. Super Bowlissa pelaavat kaksi NFL:n konferenssivoittajaa eli NFC:n mestari San Francisco 49ers ja AFC:n mestari Kansas City Chiefs. Ottelu pelataan Las Vegasin Alligiant Stadiumilla, joka vetää sisälleen reilut 65 tuhatta katsojaa.

Super Bowlissa historiansa kuudetta voittoa hakee Kyle Shanahanin valmentama San Francisco 49ers. 49ers oli runkosarjassa NFC:n paras joukkue ja sai levätä pudotuspeleissä ensimmäisen viikon. 49ers sai pelata Divisional Roundin ja konferenssifinaalin kotiyleisönsä edessä Levi’s Stadiumilla. Ensimmäisellä kierroksella 49ers kaatoi Green Bay Packersin oltuaan jo ottelua tappiolla. Konferenssifinaalissa hurjan kauden pelannut Detroit Lions taipui 49ersin käsittelyssä lopulta 34-31 -lukemin.

Viime vuonna 49ers pelasi konferenssifinaalissa Philadelphia Eaglesia vastaan, mutta joukkueen tähtipelaajat pelinrakentaja Brock Purdy mukaan lukien loukkaantui. Nyt Purdy pääsee pelaamaan terveenä Super Bowlissa ja pelaajan paineidensietokyky nähdään oikeassa mittakaavassa.

49ersin isoin ase hyökkäyksessä on ollut keskushyökkääjä Christian McCaffrey. McCaffrey saapui kesken toissakauden pelaajakaupassa Carolina Panthersista Kaliforniaan ja on terveenä ollessaan ollut yksi sarjan suurimpia tähtiä.

Purdyn ykköskohteet heittopelissä ovat laitahyökkääjä Brandon Aiyuk ja sisempi laitahyökkääjä George Kittle. Aiyuk on kopannut 75 heittoa 105’stä heitosta ja edennyt reilut 1300 jaardia tällä kaudella. Kittlellä on koossa 65 koppia 90’stä heitosta. Kokenut Kittle on viimeistellyt yli tuhat jaardia ja kuusi touchdownia tällä kaudella.

Puolustuksen johtohahmot löytyvät linjasta, kun Nick Bosan tärkein tehtävä on tuottaa kova paine Kansas City Chiefsin pelinrakentaja Patrick Mahomesiin ja linjan tukimies Fred Warner ylittää pysäyttää Chiefsin juoksuhyökkäyksen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Amerikkalainen jalkapallo