Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Amerikkalainen jalkapallo

Pysyykö Patrick Mahomes kurissa? – Kansas City Chiefs altavastaajana Super Bowliin

Kansas City Chiefsin pelinrakentaja Patrick Mahomes.
AOP

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa pelataan NFL:n mestaruusottelu eli Super Bowl. Super Bowl pelataan aina helmikuun toisena sunnuntaina ja vuorossa on Super Bowl LVIII eli Super Bowl 58. Super Bowlissa pelaavat kaksi NFL:n konferenssivoittajaa eli NFC:n mestari San Francisco 49ers ja AFC:n mestari Kansas City Chiefs. Ottelu pelataan Las Vegasin Alligiant Stadiumilla, joka vetää sisälleen reilut 65 tuhatta katsojaa.

Andy Reidin valmentama Kansas City Chiefs lähtee hakemaan toista perättäistä Super Bowl -mestaruutta. Viime vuonna joukkue kaatoi Arizonassa pelatussa Super Bowlissa vuoden 2018 mestarin Philadelphia Eaglesin 38-35 -lukemin. Tällä kaudella Chiefs voitti runkosarjassa 11 ottelua ja hävisi kuusi eikä joukkuetta osattu ottaa pudotuspelien alussa vakavasti.

Chiefs kaatoi pudotuspeleissä Miami Dolphinsin villi kortti -kierroksella, Buffalo Billsin toisella kierroksella ja Baltimore Ravensin konferenssifinaalissa. Voitot Billsistä ja Ravensista tulivat vieraskentältä.

Reidin valmennuksessa Chiefs on noussut New England Patriotsin kaltaiseksi dynastiajoukkueeksi etenkin AFC:n konferenssin puolella. Chiefsillä on lukuisia supertähtiä joukkueessa etenkin pelinrakentaja Patrick Mahomesin johdolla.

Mahomes on urallaan hävinnyt vain kertaalleen Super Bowlin ja tämä tapahtui Tom Bradyn johtamalle Tampa Bay Buccaneersille helmikuussa 2021. Brady on sittemmin lopettanut uransa, joten Mahomesilla on paikka olla koko NFL:n ykköstähti.

Mahomesin ykköskohteet heittohyökkäyksessä ovat sisempi laitahyökkääjä, NFL:n supertähti Travis Kelce. Kelce tulee olemaan merkittävässä roolissa tässäkin ottelussa.

Tänä vuonna myös tulokaslaitahyökkääjä Rashee Rice. Rice on saanut tällä kaudella Mahomesilta 102 heittoa, joista tulokashyökkääjä on kopannut 79 ja edennyt lähes tuhat jaardia. Juoksuhyökkäyksen tärkein palanen Isiah Pacheco. 205 juoksulla Pacheco on edennyt 935 jaardia ja viimeistellyt seitsemän touchdownia. Pachecoa voidaan käyttää myös heittohyökkäyksessä aseena.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Amerikkalainen jalkapallo