Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Amerikkalainen jalkapallo

Super Bowl sunnuntain odotettu taistelu! – Tässä ottelupari

Las Vegas Super Bowl.
AOP

Sunnuntain ja maanantain välisenä yönä Suomen aikaa pelataan NFL:n mestaruusottelu eli Super Bowl. Super Bowl pelataan aina helmikuun toisena sunnuntaina ja vuorossa on Super Bowl LVIII eli Super Bowl 58. Super Bowlissa pelaavat kaksi NFL:n konferenssivoittajaa eli NFC:n mestari San Francisco 49ers ja AFC:n mestari Kansas City Chiefs. Ottelu pelataan Las Vegasin Alligiant Stadiumilla, joka vetää sisälleen reilut 65 tuhatta katsojaa.

Andy Reidin valmentama Kansas City Chiefs lähtee hakemaan toista perättäistä Super Bowl -mestaruutta. Viime vuonna joukkue kaatoi Arizonassa pelatussa Super Bowlissa vuoden 2018 mestarin Philadelphia Eaglesin 38-35 -lukemin.

Chiefs kohtaa Las Vegasissa Kyle Shanahanin valmentaman San Francisco 49ersin. 49ers oli runkosarjassa NFC:n paras joukkue ja selvitti pienten vaikeuksien kautta kaksi pudotuspeliottelua matkallaan Super Bowliin.

Chiefsille Super Bowlissa esiintyminen on jo neljäs viiteen edelliseen vuoteen. Chiefs on juhlinut mestaruutta kahdesti neljällä aiemmalla yrittämällä. Ensimmäinen mestaruus tuli helmikuussa 2020, kun Chiefs kaatoi 49ersin Miamin Hard Rock Stadiumilla pelatussa Super Bowlissa 31-20 -lukemin.

49ersille paikka Super Bowlissa on toinen koko 2000-luvulla. 1980- ja 90-luvulla 49ers voitti Super Bowlin yhteensä viisi kertaa. Seitsemästä Super Bowlista 49ers on hävinnyt vain kaksi, mutta edellinen voitto on jo lähes 30 vuoden takaa.

Ottelu käynnistyy Suomen aikaa kello 1.30 maanantain vastaisena yönä. Ottelu on nähtävissä MTV Sub -kanavalla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Amerikkalainen jalkapallo