Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Amerikkalainen jalkapallo

Tuli iso jytky! – NFL-tähti allekirjoitti satojen miljoonien jatkosopimuksen

Jacksonville Jaguars kiinnitti Trevor Lawrencen viiden vuoden mittaiseen jatkosopimukseen.
AOP

NFL:ssä menneellä kaudella pudotuspelien ulkopuolelle katkerasti jäänyt Jacksonville Jaguars on tehnyt todella merkittävän jatkosopimuksen. Jaguars on kiinnittänyt seuraa jo kolmella kaudella palvelleen pelinrakentajan todella hurjalla jatkosopimuksella. Sopimus käynnistyy kaudesta 2025 alkaen.

Viime kaudella NFL:ssä kahdeksan ottelua 17’sta voittanut Doug Pedersonin valmentama Jacksonville Jaguars on tehnyt hurjan jatkosopimuksen. Jaguars kirjoitti pelinrakentaja Trevor Lawrencen kanssa yhteensä viiden vuoden mittaisen sopimuksen, jonka kokonaisarvo on hurjat 275 miljoonaa dollaria. Sopimuksesta varmaa rahaa on 200 miljoonaa dollaria ja näistä maksetaan allekirjoitusbonuksina 142 miljoonaa.

Lokakuussa 25 vuotta täyttävä Tennesseen Knoxvillen kaupungista kotoisin oleva Lawrence oli Jaguarsin ykkösvaraus kevään 2021 NFL:n varaustilaisuudessa. Lawrence varattiin ykkösenä pelattuaan hurjat yliopistovuodet Clemsonissa.

Urallaan Lawrence on NFL:ssä pelannut yhteensä 50 ottelua ja tehnyt 58 touchdownia. Menneellä kaudella 16 pelattuun otteluun Lawrence heitti 21 touchdownia ja 14 syötönkatkoa. 564 heitosta Lawrence onnistui 65 prosenttisella varmuudella, mikä on hieman korkeampi kuin koko uran keskiarvo.

Jaguarsin mennyt kausi meni alkukauden osalta erinomaisesti, mutta peliviikosta 13 alkaen tapahtui todella karuja asioita. Joukkue oli jo 8-3 -saldossa ja etenemässä varmuudella pudotuspeleihin, mutta onnistui häviämään viimeisestä kuudesta ottelusta viisi sekä jäämään pudotuspeleistä ulos.

Viime kaudella Lawrencen ykköskohde heittopelissä oli Evan Engram. Engram nappasi 143’sta heitosta 114 ja viimeisteli yhteensä neljä touchdownia edeten yhteensä 963 jaardia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Amerikkalainen jalkapallo