Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Judd Trump matkalla ennätykseen snookerin maailmankiertueella! – Jälleen rankingvoitto

Judd Trump on ollut hurjassa vireessä snookerveralla.
AOP

Snookerin maailmankiertueella pelattiin viime viikolla Saksan pääkaupungissa Berliinissä German Masters. Turnauksen suurin ennakkosuosikki oli Englannin Judd Trump, kun Ronnie O’Sullivan päätti jättää turnauksen väliin. Turnauksen voittajasta lopulta ei ollut epäselvyyttä, sillä Trump marssi kauden seitsemännessä finaalissaan voittoon.

Englannin Judd Trump nappasi kauden neljännen rankingturnausvoittonsa kaatamalla German Mastersin loppuottelussa Kiinan Si Jiahuin selvin lukemin 10-5.

Trump johti ottelua avausjakson jälkeen 5-3 -lukemin, mutta kiinalainen sai vahvan alun illan toisen jaksoon tekemällä satasen ottelun yhdeksänteen erään. Tähän Trump vastasi kahdella satasella ja yhdellä yli pisteen sarjalla katkaisten Jiahuin selkärangan. Kiinalaiselle ranking-turnauksen loppuottelu oli uran ensimmäinen. Viime vuonna Jiahui oli MM-välierässä.

Loppuottelu oli lievä pettymys lyöntisarjojen osalta, sillä kaikki sataset nähtiin iltasessiossa ja näitä nähtiin vain kolme kappaletta.

Englantilainen jatkaa kauttaan viikon kuluttua Welsh Openissa pelaamalla karsintaottelun ensin Liam Highfieldia vastaan. Jiahui on selvittänyt tiensä jo kyseisen turnauksen 64 parhaan joukkoon ja kohtaa siellä Walesin Andrew Pagettin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut