Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Snookerin tuhkimotarinalle päätös! – German Mastersissa sunnuntaina unelmafinaali

Judd Trump hoiteli saudi-arabialaisen vastustajan European Mastersissa.
AOP

Snookerin maailmankiertueella on pelattu tällä viikolla Saksan pääkaupungissa Berliinissä German Masters -turnausta. Turnauksessa on nähty jonkin verran yllätyksiä, mutta suurimmat yllätykset loppuivat välierävaiheeseen. Sunnuntaina turnauksessa pelataan tuttuun tyyliin kahdessa osassa loppuottelu, jossa pelaa kaksi todella kovaa snookerässää vastakkain.

Snookerin yksi tämän hetken parhaista pelaajista eli Englannin Judd Trump selvitti tiensä German Mastersin loppuotteluun Saksan pääkaupungissa Berliinissä. Tempodromella pelattavassa turnauksessa Trump kaatoi lauantain myöhäisillan välierässä hurjan turnauksen pelanneen Sam Craigien kahdeksassa erässä 6-2 -erin.

Trump kohtaa loppuottelussa Kiinan Si Jiahuin, joka kaatoi Englannin Kyren Wilsonin välierässä 6-3 -erin. Viime vuonna MM-kisojen välierässä pelanneelle Jiahuille ranking-finaali on uran ensimmäinen.

Ottelu oli alusta alkaen tasaista vääntöä ja kummallakin oli mahdollisuuksia. Craigiella oli loistava mahdollisuus päästä ottelussa 2-1 -johtoon pitkän erän päätteeksi, mutta vihreältä pallolta tehty virhe maksoi koko erän. Useampi tiukka taistelu ottelussa kääntyi Trumpin eduksi, joka teki vain kolme yli 50 pisteen sarjaa, mutta ei yhtään satasta.

Loppuottelu on Trumpin tämän snookerkauden seitsemäs. Kuudesta aiemmasta loppuottelusta voittoon on päättynyt kolme. Kahdessa edellisessä loppuottelussa on tullut tukkaan, kun Champion of Champions turnauksessa Mark Allen kaatoi Trumpin 10-3 -lukemin ja World Grand Prixin finaalissa tammikuun 21. päivä Ronnie O’Sullivan nousi 5-3 -tappioasemasta 10-7 -johtoon.

The Mastersissa Trump taipui puolivälierässä finaaliin edenneelle Ali Carterille ja UK Championshipissa tappio tuli välierässä Ding Junhuille. Molemmat kokivat finaaleissa tappion O’Sullivanille.

Craigie pelasi urallaan ensimmäistä kertaa ranking-turnauksen välierässä. Turnauksessa kovin Craigien päänahka oli puolivälierän 5-1 -voitto Carterista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut