Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Brittitähdellä selkeät sävelet uran jatkon suhteen: “Hän on kertonut minulle haluavansa pysyä mahdollisimman aktiivisena”

Anthony Joshua
AOP

Anthony Joshua haluaa nousta kehään pikaisella aikataululla. Englantilaistähden promoottori, Eddie Hearn kertoo mestaruusvyötä hamuavan Joshuan suunnitelmista.

Kärsittyään kaksi peräkkäistä tappiota Oleksandr Usykille, Anthony Joshuan ura näytti olevan jyrkässä laskusuunnassa. Englantilainen palasi kuitenkin jälleen raiteille ottamalla voitot Jermaine Franklinista ja Robert Heleniuksesta, jonka jälkeen hänen on uskottu olevan jälleen matkalla kohti isompia haasteita.

Joshuan tavoitteena oli ottelu entisen mestarin Deontay Wilderin kanssa, mutta Saudi-Arabiassa toimivan Skill Challenge Promotionsin tarjous on nyt poissa laskuista.

Oli kysymyksiä siitä, jäisikö “AJ” odottamaan Wilderin kohtaamista toisen järjestäjän kanssa, mutta promoottori Eddie Hearn vahvistaa Boxing Socialille, että tässä vaiheessa Joshuan uraa aktiivisuus on kaikkein tärkeintä.

Hearn kertoo, että hänen suojattinsa on jälleen tositoimissa joulukuussa tai tammikuussa, ennen kuin hän ottelee Wilderia vastaan. Joshua saattaa Hearnin mukaan myös pyrkiä ottelemaan Tyson Furyn ja Usykin välisen ottelun voittajaa vastaan.

– Hän haluaa todella otella joulukuussa. Ehkä (siihen on aikaa), mutta se voi siirtyä tammikuulle. Uskon, että hänen seuraava ottelunsa on joulukuussa tai tammikuussa, ja sitten hän ottelee Deontay Wilderia vastaan tai IBF:n raskaansarjan maailmanmestaruudesta. Hän on kertonut minulle haluavansa pysyä mahdollisimman aktiivisena.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit