Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Volkanovski häkkiin venäläismestaria vastaan pikahälytyksellä: “Dominoiva omassa painoluokassaan”

Alexander Volkanovski
AOP

MMA-legenda Daniel Cormierin mielestä Islam Makhachev aliarvioi Alexander Volkanovskin heidän ensimmäisessä ottelussaan.

Höyhensarjan mestari Alexander Volkanovski antoi kevytsarjan mestarille Islam Makhacheville luultavasti tämän uran kovimman testin heidän titteliottelussaan UFC 284 -tapahtumassa helmikuussa. Makhachev voitti lopulta yksimielisellä tuomaripäätöksellä viiden erän tasaväkisen väännön jälkeen.

Makhachevin (24-1 MMA, 13-1 UFC) oli tarkoitus ottaa seuraavaksi uusintaottelu Charles Oliveiraa vastaan, mutta brassi joutui jättämään ottelun väliin loukkaantumisen vuoksi.

Alle kahden viikon varoitusajalla tilalle astuu Volkanovski (26-2 MMA, 13-1 UFC), joka saa toivomansa uusintaottelun lauantain UFC 294 -tapahtuman pääottelussa Abu Dhabin Etihad Arenalla.

– Jos on olemassa joku, joka on kunnossa ja valmis ottelemaan viiden erän titteliottelussa 10 päivän päästä, se on Alexander Volkanovski, MMA-asiantuntija, Daniel Cormier tuumi Yahoo Sportsin mukaan.

– Hän on ollut dominoiva omassa painoluokassaan, jossa hänelle ei löydy haastajaa. Ensimmäisessä ottelussa Islamin kanssa hänellä oli paljon hyviä hetkiä. Islam lähti luultavasti ensimmäiseen otteluun hieman kevyellä asenteella ja luuli tyrmäävänsä Volkanovskin. En usko, että hän tulee tekemään samaa virhettä uudelleen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit