Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Red Bull lyö bensaa liekkeihin – Vihjasiko talli kuljettajamuutoksista tällä postauksella?

Huhut Sergio Perezin asemasta Red Bullilla kiihtyvät
AOP

Red Bullin postaus sai F1-fanit hämilleen ja pohtimaan, vihjasiko talli sillä tulevista kuljettajamuutoksista.

Monet F1-fanit nostivat kulmakarvojaan, kun Red Bull julkaisi viestipalvelu X:ssä, Belgian GP:n kisakalenterissa vuoteen 2025 saakka pysymisen kunniaksi, kuvan kuljettajistaan kyseisellä radalta.

Kuvaan Red Bull ei kuitenkaan valinnut nykyisiä kuljettajiaan, vaan käytti vanhaa kuvaa, jossa Max Verstappenin rinnalla iloitsi tallin entinen kuljettaja Daniel Ricciardo.

Red Bullin kuvavalinta sai monet pohtimaan, ainakin toistaiseksi vielä Red Bullilla ajavan, Sergio Perezin asemaa.

Meksikolainen ei ainakaan tallin postauksen perusteella näyttäisi kuuluvan kovinkaan vankasti Red Bullin tulevaisuuden suunnitelmiin.

Vahvasti kauden aloittanut Perez on sittemmin ollut vaikeuksissa ja miehen viime viikkojen heikot tulokset ovat herättäneet kiivasta keskustelua miehen mahdollisista potkuista.

Perez on toistaiseksi vielä kuljettajien MM-sarjassa toisena. Mercedeksen Lewis Hamilton hamuaa enää kuitenkaan 30 pisteen päässä. Red Bullilta on kuultu todella selvää kommenttia Perezin asemasta ja tavoitteesta loppukaudelle: toinen sija on ehdottomasti pidettävä.

Perezillä on sopimusta Red Bullin kanssa jäljellä vuoden 2024 loppuun saakka, mutta monet uskovat, että osapuolten tiet saattavat erota vielä ennen sitä. Erityisesti, jos meksikolainen ei pysty tämän kauden viimeisissä viidessä osakilpailussa nostamaan tasoaan huomattavasti.

Kämmenmurtuman takia sivussa olleen Ricciardon on määrä palata tositoimiin tulevana viikonloppuna Yhdysvaltojen GP:ssä. AlphaTaurilla ajava Ricciardo on kertonut avoimesti tavoittelevansa kuljettajapaikkaa Red Bullilla.

Mikäli postaus ei näy, näet se täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1