Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Red Bull -pomolta tiukka arvio F1-sarjan tämän hetken tasosta – Vain tämä mies pystyy haastamaan Verstappenia

Helmut Marko ja Max Verstappen
AOP

Fernando Alonso on Red Bull -asiantuntija Helmut Markon mukaan ainoa kuljettaja joka pääsee lähelle Max Verstappenin tasoa.

Red Bullin neuvonantaja Helmut Markon mukaan Max Verstappenille ei parhaillaan löydy F1-sarjasta kovinkaan montaa todellista haastajaa. Itävaltalaispomon mukaan on itse asiassa ainoastaan yksi kuljettaja, joka pystyy tällä hetkellä vastaamaan Verstappenin menoon.

Verstappen varmisti viime viikonloppuna kolmannen perättäisen maailmanmestaruutensa F1-sarjassa, eikä miehelle realistisesti ole ollut tällä kaudella haastajaa. Aston Martinin Fernando Alonso on kuitenkin Markon mukaan “ainoa kuljettaja, joka voisi päästä lähelle” Verstappenin tasoa.

Kertaalleen jo eläkkeelle jäänyt Alonso siirtyi täksi kaudeksi Aston Martinin riveihin ja on ajanut tasaisen vahvasti koko kauden saavuttaen säännöllisesti palkintopallisijoja. 42-vuotias veteraanikuljettaja on parhaillaan kuljettajien MM-sarjassa neljäntenä.

Alonson ja Verstappenin lisäksi ainoa jäljellä oleva maailmanmestari F1-sarjassa on Mercedeksen seitsenkertainen maailmanmestari Lewis Hamilton. Marko näkee Alonson kuitenkin todennäköisempänä haastajana Verstappenille kuin Hamiltonin.

Vielä kauden alussa ajateltiin, että kaudesta tulisi Red Bull -kuljettajien välinen taisto. Sergio Perezin suoritustaso on kuitenkin ollut viime viikkoina pahasti laskussa, eikä meksikolainen ole pystynyt haastamaan tallikaveriaan alkuunkaan.

Meksikolaisen heikoista esityksistä huolimatta Marko korosti, että tallissa tehdään parhaillaan kovasti töitä, jotta Perez saadaan lähelle Verstappenin tasoa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1