Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuorelta vahva alku Tukholmassa! – Keskiviikkona iso ottelu

Emil Ruusuvuori haastaa Stan Wawrinkan Wimbledonin avauskierroksella
AOP

Suomen miestenniksen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori aloitti odotetun vahvasti Tukholmassa pelattavan ATP-turnauksen. Ruusuvuori selvitti tiensä toiselle kierroksella kaatamalla ensimmäisellä kierroksella karsintojen kautta turnaukseen tiensä selvittäneen pelaajan. Ruusuvuoren vastus kovenee merkittävästi toisella kierroksella.

Suomen Emil Ruusuvuori aloitti Tukholman ATP-turnauksen erinomaisesti. Viime vuonna välieriin turnauksessa edennyt suomalainen kaatoi ensimmäisellä kierroksella Libanonin Benjamin Hassanin suoraan kahdessa erässä 6-2, 6-1 -lukemin. Toisella kierroksella Ruusuvuori kohtaa keskiviikkona Hollannin Tallon Griekspoorin.

Hassania vastaan ensimmäinen erä meni tasatahtiin aina 2-2 -tilanteeseen asti, kunnes Ruusuvuori otti neljä peliä putkeen ja vei erän 6-2 -lukemin kahdella murrolla. Toisen erän ensimmäisessä pelissä suomalainen oli ahtaalla ja Hassan sai osittaisen mahdollisuuden murtoon, mutta ei onnistunut siinä.

Lopulta Ruusuvuori kruisaili 5-0 -johtoon erässä, mutta ei pystynyt murtamaan kolmesti vastustajansa syöttöä vaan syötti erän nimiin 6-1 -lukemin.

Ottelu oli Ruusuvuorelle hyvä lämmittely toisen kierroksen otteluun, sillä edelliset ATP-kiertueen ottelut olivat elokuulta Yhdysvalloista. Toisella kierroksella vastaan keskiviikkona tuleva kolmossijoitettu Griekspoor on ollut viime aikoina hieman heikossa vireessä.

27-vuotias hollantilainen kävi Kazakstanissa ja Kiinassa pelaamassa turnaukset. Näistä tilille tarttui voitto Astanan ottelun ensimmäiseltä kierrokselta ja tappio Sebastian Kordalle toisella kierroksella. Kiinassa Shanghain Masters-1000 -kisassa Griekspoor luovutti ottelun Tukholmassa mukana olleelle Dusan Lajovicille toisessa erässä.

Pohjois-Amerikan turnauksissa Griekspoor eteni Washingtonin ATP-500 -kisan finaaliin, mutta hävisi Daniel Evansille. Tämän jälkeen tuli tappiot niin Toronton kuin Cincinnatin Masters-turnauksien ensimmäisissä ottelussa ja Winston-Salemin ATP-250 -kisan toisella kierroksella. US Openissa hollantilainen tippui Arthur Filsin käsittelyssä ensimmäisellä kierroksella viisieräisessä ottelussa.

Ruusuvuori on kahteen tämän kauden keskinäiseen onnistunut kertaalleen murtamaan hollantilaisen syötön. Kerran ratkaisu on haettu katkaisupelistä, mutta jokainen erä on mennyt Griekspoorille.

Ottelun voittaja kohtaa puolivälierässä joko Venäjän Pavel Kotovin tai Italian Lorenzo Sonegon.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis