Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuoren urakka päätökseen – Tukholmassa selvitetään puolivälieräpareja

Emil Ruusuvuori nurmikentällä.
AOP

Tällä viikolla pelattavista tenniksen ATP-kiertueen turnauksista Tukholmassa on puolivälieräparit torstain jälkeen selvillä. Puolivälieriin on selvittänyt tiensä jo useampi pelaaja. Emil Ruusuvuori jäi turnauksessa toiselle kierrokselle, vaikka pelasikin erinomaisen ottelun hollantilaista vastustajaa vastaan.

Suomen miestenniksen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori taipui keskiviikkona pelaamassaan toisen kierroksen ottelussa Tukholmassa. Ruusuvuori hävisi 7-6, 6-4 -erin Hollannin Tallon Griekspoorille, joka oli turnauksessa sijoitettu kolmanneksi. Pelaajat ovat kohdanneet toisensa nyt kolme kertaa tämän vuoden aikana ja kaikki ottelut ovat menneet hollantilaiselle suoraan kahdessa erässä.

Keskiviikon ottelussa Ruusuvuori johti avauserää jo murrolla sekä sai 5-4 -tilanteessa erä- ja murtopallon, mutta ei onnistunut käyttämään sitä hyödykseen. Katkaisupeli olikin silkkaa hollantilaisen heinää. Toisessa erässä pelaajat etenivät kymmenenteen peliin asti tasatahdissa, kunnes Griekspoorin ensimmäinen murto- ja ottelupallo tuotti tuloksen.

Puolivälierässä hollantilainen kohtaa Venäjän Pavel Kotovin, joka kaatoi Italian Lorenzo Sonegon suoraan kahdessa erässä. Yläkaavion toisessa puolivälierässä pelaa Serbian Miomir Kecmanovic ja joko Ruotsin Elias Ymer tai yllättäjän, 18-vuotiaan kroatialaisen Dino Prizmicin. Kecmanovic kaatoi turnauksen ykköseksi sijoitetun Tanskan Holger Runen suoraan kahdessa erässä.

Alakaaviosta Serbian Laslo Djere kohtaa puolivälierässä joko Sveitsin Stan Wawrinkan tai huimassa syysvireessä olleen “lucky loserin” Tshekin Tomas Machacin.

Turnauksen kakkossijoitettu pelaaja Ranskan Adrian Mannarino selvitti venäläisen haasteen toisen kierroksen ottelussaan. Mannarino mursi hurjassa vireessä olevan Roman Safiullinin syötön neljästi ja eteni suoraan kahdessa erässä puolivälieriin, jossa kohtaa joko Itävallan Filip Misolicin tai maanmiehen Gael Monfilsin.

Viikonloppuna Ruusuvuori karsii Wienissä pelattavaan ATP-500 -kisaan. Mikäli turnaukseen tulee vielä kuusi poisjääntiä, niin suomalainen pääsee suoraan kaavioon. Karsinnoissa on mukana 16 pelaajaa ja Ruusuvuori on sijoitettu kuudenneksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis