Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Entiseltä F1-maailmanmestarilta kovaa tylytystä Lewis Hamiltonille: “Pieni virhe jolla oli isot seuraukset”

Lewis Hamilton ajoi ulos Qatarin GP:n ensimmäisessä mutkassa
AOP

Entinen F1-maailmanmestari Nico Rosberg kertoi oman näkemyksensä Mercedes-kuljettajien Lewis Hamiltonin ja George Russellin välisestä kolarista Qatarin GP:ssä.

Mercedes-kuljettaja Lewis Hamiltonin kisa päättyi Qatarin GP:ssä heti ensimmäiseen mukaan, missä seitsenkertainen maailmanmestari kolaroi oman tallikaverinsa George Russellin kanssa.

Hamiltonin kisa päättyi siis heti ensimmäiseen mutkaan ja myös Russellin mahdollisuudet palkintopallisijaan menivät jupakassa vaikkakin brittikuljettaja nousi vielä hienosti kilpailussa neljänneksi.

Hamilton otti kolarin jälkeen syyt siitä niskoilleen ja pahoitteli tapahtunutta niin tallilleen kuin Russellille.

Hamiltonin entinen Mercedes-tallikaveri Nico Rosberg otti vastikää Sky Germanylla kantaa tapahtuneeseen ja korosti Hamiltonin roolia kolarissa.

– Ei ole paljoa keskusteltavaa. Tilanne on aika yksipuoleinen. Lewis laski tilanteessa väärin ja leikkasi hieman liian aikaisin.

– Se oli pieni virhe, jolla oli isot seuraukset, saksalainen tuumi.

Rosbergin ja Hamiltonin taistelu keskenään Mercedeksellä oli usein kiivasta ja fyysistäkin vääntöä nähtiin autojen välillä usein. Kuljettajien välinen jännite kiehahti viimeistään yli Espanjassa vuonna 2016, jolloin Hamilton kolhi Rosbergia pilaten molempien kisan.

– Tällaisia asioita ei voi tapahtua.

– Voidaan ajatella, että Mercedes antoi kuljettajalle takana [Hamilton] pehmeät renkaat, ja se johti ilmeisesti ongelmaan. Lewisin oli pakko olla aggressiivinen tai hän olisi menettänyt asemiaan, Rosberg huomautti korostaen myös tallin roolia tilanteessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1