Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Kova väite Sergio Perezistä entiseltä F1-maailmanmestarilta: “Petti kaikki fanit”

Sergio Pérez
AOP

Entinen F1-maailmanmestari Nico Rosberg on kritisoinut tiukkaan sävyyn Red Bullin Sergio Perezin tämän kauden esityksiä. Saksalaisen mukaan Perez on “pettänyt F1-fanit” ja teki kolmannen maailmanmestaruuden voittamisesta Max Verstappenille “liian helppoa”.

Rosberg ei ole näkemystensä kanssa yksin, sillä Perezin suuntaan on tullut kovaa painetta ja kritiikkiä vähän joka suunnasta. Erityisesti viime viikkojen heikot esitykset ovat vauhdittaneet keskusteluja meksikolaisen asemasta Red Bullilla.

Vielä kauden alussa näytti, että maailmanmestaruudesta saataisiin kunnon taisto aikaan Red Bull -kuljettajien välillä. Neljän osakilpailun jälkeen molemmilla oli kaksi voittoa tilillään ja miehet erotti MM-sarjassa vain kuusi pistettä.

Ero venähti kuitenkin nopeasti, kun Verstappen jatkoi hurjaa menoa RB19-autolla, eikä Perez onnistunut saamaan samalla autolla vastaavanlaisia hyviä esityksiä irti.

– Minusta tuntuu pahalta hänen puolestaan. Qatar oli hänelle taas kamala viikonloppu – niin huono, parhaalla autolla, Rosberg kommentoi Sky Sportsin F1 podcastissa.

– Se on kamala tilanne. Koko maailman paineet hänen harteillaan ja kaikki F1-fanit luottavat hänen tekevät siitä [kaudesta] jännittävän. Ja tavallaan hän petti kaikki ja teki sen liian helpoksi Verstappenille, saksalainen jatkoi.

Rosberg tietää itsekin, miltä Perezistä varmasti tuntuu. Hän oli itse Lewis Hamiltonin kanssa aikanaan Mercedeksellä vastaavanlaisessa tilanteessa.

– Harteillani oli kaikkien odotukset siitä, että pitäisin kisan jännittävänä ja estäisin sen muuttumisen tylsäksi Hamiltonin ollessa todella dominoiva.

– Tämä on todella vaikea tilanne hänelle, joten voin todella samaistua.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1