Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Nyt puhuu Horner – Tämä todellisuudessa on tilanne Red Bull -pomojen välillä

Christian Horner paljasti totuuden Red Bull -pomojen huhutusta kiistasta
AOP

Christian Horner on tyrmännyt jyrkästi syytökset, joiden mukaan hän olisi yrittänyt syrjäyttää Helmut Markon Red Bullilta.

Red Bullin tallipäällikkö Christian Horner on nyt rikkonut hiljaisuuden hänen ja Red Bull neuvonantaja Helmut Markon välille maalatusta välirikosta.

Red Bull -pomojen Hornerin ja Markon välille on viime aikoina viritelty melkoista draamaa kun pomojen on huhuttu käyvän kulisseissa valtataistelua.

Nyt Horner on kuitenkin kommentoinut tapausta ja antanut oman näkemyksensä siihen.

– Ilman Helmutia en olisi siinä asemassa, jossa olen nyt. Kuten monille nuorille kuljettajille, joille hän on antanut mahdollisuuden, hän antoi myös minulle tämän mahdollisuuden, Horner kertoi kaksikon lähes kolmekymmentä vuotta kestäneestä suhteesta.

– Meillä on aina ollut erittäin vahva ja avoin suhde. Tietysti on asioita, joista olemme silloin tällöin eri mieltä, mutta mielestäni se on tervettä, brittipomo totesi.

Markon aseman Red Bullilla huhuttiin olevan vaarassa tämän Sergio Pereziin liittyvien kommenttien vuoksi. Horner vahvisti, ettei mitään kokousta Markon asemaan liittyen ole ollut ja korosti, ettei kaksikon välillä ole mitään eripuraa.

– Hänellä on edelleen erittäin arvokas rooli tiimissä, eikä minulla tai kenelläkään tiimissä ole minkäänlaista aikomusta tai halua nähdä sen muuttuvan.

Markon asema Red Bullilla on Hornerin sanojen mukaan turvattu “niin kauan kuin tämä vain haluaa jatkaa”.

– Tämä on kumppanuus, joka on toiminut monta, monta vuotta. Jokaisella on oma roolinsa ja tehtävänsä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1