Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Näin kävi seksuaalisesta hyväksikäytöstä syytetylle Conor McGregorille – Vaikuttaa myös supertähden paluuseen kehään

Conor McGregor ei joudu syytteeseen väitetystä seksuaalisesta hyväksikäytöstä
AOP

UFC-tähti Conor McGregor ei joudu syytteeseen väitetystä seksuaalisesta hyväksikäytöstä NBA:n loppuottelussa Floridassa kesäkuussa.

Yksi UFC:n kaikkien aikojen parhaista ottelijoista, Conor McGregor, joutui median myllerrykseen viime kesänä, kun irlantilaisen kerrottiin pakottaneen naisen seksuaaliseen tekoon NBA:n finaaleissa kesäkuussa.

Epäilty teko tapahtui Miami Heatin ja Denver Nuggetsin välisen finaalisarjan neljännessä ottelussa Kaseya Centerissä Miamissa. Väitetty uhri kertoi McGregorin pakottaneen tämän VIP WC-tiloihin ja käyneen hänen päälleen.

Nainen kertoi myös NBA:n sekä Miami Heatin turvamiesten auttaneen McGregoria lukitsemalla tämän WC-tiloihin.

35-vuotias McGregor kiisti kaikki syytökset ja tämän asianajaja kertoi irlantilaisen olevan “tyytyväinen” tapauksen ollessa nyt ohi.

Poliisi haastatteli muun muassa areenan työntekijöitä sekä väitetyn uhrin ystävää ja päätyi muun muassa näiden lausuntojen pohjalta toteamaan, ettei osavaltio pystyisi todistamaan, että uhri ei olisi antanut suostumustaan seksuaaliseen kanssakäymiseen.

– Kuten odotettua, tämä viranomaisten päätös vahvistaa McGregorin kertomuksen illasta, irlantilaisen asianajaja Barbara Llanes kommentoi tiedotteessaan BBC:n mukaan.

Raketin lailla UFC.n huipulle nousseen McGregorin ura on ollut viime vuosina niin kehässä kuin sen ulkopuolellakin laskussa. Irlantilaista ei olla nähty kehässä yli kahteen vuoteen, sen jälkeen kun hän mursi jalkansa tappiossaan Dustin Poirierille.

Väitetyn seksuaalisen hyväksikäyttö tapauksen ollessa nyt taakse jätetty, toivoo moni McGregorin suuntaavan keskittymisensä taas kehään paluuseen. Irlantilainen liittyi vastikää mukaan Yhdysvaltain antidopingtoimiston testaukseen, joten puolen vuoden doping-testausjakson jälkeen mies voisi käytännössä otella jälleen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit