Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Jättiottelu lähestyy! – Ngannou kommentoi vastustajaansa: “Hän käyttäytyy kuin hölmö”

Francis Ngannou
AOP

Francis Ngannoun ja Tyson Furyn välinen megaottelu lähenee. Miehet astuvat kehään ensi viikonloppuna Saudi-Arabian Riadissa. Ngannou kertoo mietteitään tulevasta vastustajastaan.

Entinen UFC:n raskaansarjan mestari Francis Ngannou ymmärtää, että kertoimet ovat pahasti häntä vastaan, kun hän kohtaa nyrkkeilyottelussa WBC-liiton mestarin Tyson Furyn.

Miesten välinen ottelu käydään 28. lokakuuta Saudi-Arabiassa. Furyn mestaruusvyötä ei ole asetettu panokseksi. Entinen kiistaton raskaansarjan mestari Mike Tyson valmentaa Ngannouta tulevaan koitokseen.

Kamerunilaisiskijä luottaa omiin mahdollisuuksiinsa ja pyrkii yllättämään suurena ennakkosuosikkina pidetyn Furyn.

– Uskon todella, että kaikki on mahdollista. Tulen paikasta, jossa kukaan ei uskonut minuun. Aloitin nyrkkeilyn vasta 22-vuotiaana ja kaikki pitivät minua hulluna, Ngannou kertoo Boxing Scenen mukaan.

– Jopa oma äitini kertoi tukevansa minua, mutta paljasti toivovansa, että tulisin järkiini. Olen todistanut kaikkien olleen väärässä, joka antaa minulle paljon itseluottamusta.

– Normaalisti sanoisin, että tulen voittamaan tyrmäyksellä, mutta en halua antaa keskittymiseni herpaantua. Hän (Fury) käyttäytyy kuin hölmö, mutta itseasiassa hän on todella fiksu. Tiedän, että minulla on edessäni suuri haaste, mutta valmistaudun kaikkeen mahdolliseen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit