Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Katso: Huikealle UFC-illalle raju päätös! – Islam Makhachev säilytti mestaruutensa kovalla tyrmäyksellä

Islam Makhachev tyrmäsi Alexander Volkanovskin UFC:n kevytsarjan mestaruusottelussa
AOP

Islam Makhachev tyrmäsi lauantai-iltana Alexander Volkanovskin ja piti vapaaottelun kevytsarjan mestaruusvyön itsellään.

Abu Dhabin UFC-illan pääotteluna nähtiin Venäjän Islam Makhachevin ja Australialaisen Alexander Volkanovskin välinen ottelu. Makhachev poistui lopulta oktagonista säilyttäen kevytsarjan mestaruutensa.

Venäläinen pudotti Volkanovskin lattiaan ensimmäisessä erässä päähän kohdistuneella korkealla potkulla ja jatkoi tämän jälkeen kovilla iskuilla miehen päähän, kunnes ottelun erotuomari päätti ottelun.

Höyhensarjan mestari Volkanovski hälytettiin Makhachevin vastustajaksi vain 12 päivää ennen ottelua, Brasilian Charles Oliverian jouduttua vetäytymään ottelusta loukkaantumisen vuoksi.

Makhachev voitti kaksikon välisen viime kohtaamisen helmikuussa niukasti, joskin tuosta kamppailusta jäi hieman jossiteltavaa. Nyt kaksikon välinen kilpailu näyttää viimeistään ratkenneen ja samalla murtuivat Volkanovskin toiveet kahden eri painoluokan mestaruuksista.

– Kiitokset Volkanovskille. Sinun täytyy sammuttaa valot voittaaksesi tämän kaverin. Hän ei koskaan anna periksi. Hän ottelee kaikki viisi erää, hän on todellinen mestari, Makhachev ylisti vastustajaansa voiton jälkeen.

UFC 294 -tapahtuman toisena pääotteluna nähtiin keskisarjan mittelö Kamaru Usmanin ja Khamzat Chimaevin välillä. Vakuuttavasti otellut Chimaev voitti ottelun tuomariston enemmistöpäätöksellä ja hänellä on nyt hyvät mahdollisuudet haastaa keskisarjan mestari Sean Strickland mestaruudesta.

Mikäli video Makhachevin tyrmäyksestä ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit